עבור לתוכן

בניית מארז אקרילי?

Featured Replies

פורסם

רדיוס דיסקית בערך 10 מ"מ... זה קצת קשה, אבל אפשרי... לא יצא לי לחתוך הרבה פקספקס עבה, אבל חתכתי כמ ס"מ... ככה שאני לא יכול להגיד מניסיון מה עדיף...

פורסם

זיפו מזה התגובות המפגרות האלה :kopfpatsch::screwy::s07:

מה מפגרות?? כולה אמרתי לו אם יש לו ליד השכונה.. אם לא שיחפש גם בדפי זהב.....

:pissed: :pissed:

הקיצר עם דרמל צריך דיוק....

גיגסו זה חותך לך ישר

דרמל קצת עקום בגלל זה צריך דיוק..

פורסם

קווים ישרים וארוכים באמת עדיף לעשות עם מסור אנכי, אפילו יותר טוב אם יש גישה לדיסק.

מארז כזה מאוד קשה לבנות! אתה כל פעם תתקל במשהו שלא חשבת עליו בכלל, וזה בלתי אפשרי לחשוב על הכל בהתחלה.

אבל חייבים להתחיל במשהו לא? :P תנסה, תצבור ניסיון ומארז הבא יהיה יותר טוב!

בהצלחה!

פורסם

אריק, אתה עשית פרוייקט ממש נהדר, מאוד התלהבתי ממנו. קווים ישרים ונקיים.

אולי תספר לנו קצת על התהליך, איך קיבלת דיוק כזה, וקוים כאלו ישרים בפרספקס? יש לך טיפים להעביר?

אני גם מעוניין לדעת, כיוון שאני באמצע פרוייקט כרגע, אבל כל מה שאני עושה יוצא עקום :P

פורסם

אין משהו מיוחד, חתכתי עם ג'קסו וזה רק עניין של מיומנות, תתאמן לפני שתחתוך על אמת ותראה שעם הזמן יצאו לך חיתוכים טובים.

פשוט תצייר לך את הקו שאותו אתה חותך ותלך ישר, בלי להפעיל כוח, תן למסור להתקדם לבד.

ואחרי זה תשייף טוב טוב ויצא לך גימור יפה ונקי.

פורסם
  • מחבר

אין משהו מיוחד, חתכתי עם ג'קסו וזה רק עניין של מיומנות, תתאמן לפני שתחתוך על אמת ותראה שעם הזמן יצאו לך חיתוכים טובים.

פשוט תצייר לך את הקו שאותו אתה חותך ותלך ישר, בלי להפעיל כוח, תן למסור להתקדם לבד.

ואחרי זה תשייף טוב טוב ויצא לך גימור יפה ונקי.

מה ההוצאות שיצאו לך על המארז איך חיברתה את החלקים תשתף אותי בכמה טריקים ממשהו שבנה כבר מארז אקרילי

פורסם

הוא חיבר את הפרספקסים עם ברגים.......

ולפרויקט הזה צריך הרבה דיוק!

פורסם

מה ההוצאות שיצאו לך על המארז איך חיברתה את החלקים תשתף אותי בכמה טריקים ממשהו שבנה כבר מארז אקרילי

ההוצאות על המארז עצמו (לא כולל מאווררים וכ"ו) אפסיות, כל החומרים היו לי בבית.

עכשיו בגלל שהשתמשתי בפרספקס 10 מ"מ לשלד של המארז כדי שיהיה כמה שיותר קשיח ועמיד יכולתי לקדוח

בפרופיל של הפרספקס חור ולעשות הברגה עם מברז, לאחר מכן להשתמש בבורג.

עם פרספקס הכי חשוב זה זהירות כי עם הפעלת יותר מדי כוח הוא נסדק\ נשבר.

הוא גם לא חומר סלחן, כלומר כל פאשלה\ חיתוך לא ישר בולט! במיחוד שריטוט :bash:

מה שחשוב זה לתכנן את כל המארז מראש, עד כמה שזה קשה ותמיד יצוצו לך דברים שלא חשבת עליהם, אבל לנסות לחשוב על הכל עד הפרט הכי קטן

כי החומר יקר וחבל שאחרי שתחתוך תגלה שהמידה לא מתאימה.

חשוב לא פחות זה לדאוג למארז נקי מחותים מבפנים, בגלל שהמארז שקוף ניקון ואסטטיות חשוב פי כמה בתוכו!

זהו זה מה שעלה לי בראש כעת. בהצלחה עם הפרוייקט! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים