עבור לתוכן

LOL גדול יש פה

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :xyxthumbs::lol::kopfpatsch:

אכן :D

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סבבה של דבר

הבחור על הרבה סמים כנראה :hat:

פורסם
  • מחבר

כן הא אני עדייין צוחק

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ענק!

אנשים, יש לכם בעיות אם ז לא מצחיק אותכם... ואני לא צוחק על הבחור, אני צוחק על מה שהוא עשה. כבוד לבנאדם!

סבבה של דבר

הבחור על הרבה סמים כנראה :hat:

לא חייב.. אני ראיתי אנשים שעושים דברים כאלה גם בלי כימיקלים (תתפלאו מה עתודאים- לא מהטכניון- יכולים לעשות אחרי 10 שעות של הרצאות ::)...)

פורסם

אתם סטלנים או מה ? תראו עד הסוף !

זה קורע

מה מצחיק בלראות הומו פשוט מגעיל עושה פרצופים? די זה מזעזע! :kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ענק!

אנשים, יש לכם בעיות אם ז לא מצחיק אותכם... ואני לא צוחק על הבחור, אני צוחק על מה שהוא עשה. כבוד לבנאדם!

זה באמת מצחיק רצח אבל אני לא חושב שכבוד לבן אדם, מצחיק אותי לראות בן אדם כזה טיפש, אני ממש מקווה בשבילו שהסרטון לא יגיע לילדים מהבית ספר שלו ;D

פורסם

וואי אני כל כך רעב שבא לי לאכול אותו :itschy: :itschy: :itschy: :itschy: :itschy:

פורסם
  • מחבר

אותי זה קורע :D

פורסם

לא מצחיק בכלל ! אפילו עלוב. :bash: :bash:

פורסם

צחקתי רק בקטע שהוא מתחיל לרקוד עם הידיים חח

לא הבנתי מה קשור כל התמונות של השרוטים האלה..

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו חחחח אני פיפי פה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

באמת אין לכם חוש..

חבל שזה לא גרסא מלאה והיא מפסיקה באמצע

פורסם

חחחחחחחח קורע!!!1

פורסם
  • מחבר

זה נטען צריך קצת לחכות ואז זה ממשילך

פורסם
:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::screwy::behead:איזה חתיך.!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים