עבור לתוכן

משהו ניסה את הדריברים 67.02 ForceWare עם הPureVideo

Featured Replies

פורסם

^^^^^^

שווה להוריד למרות שזה בטא?

יש שיפור מה66.93?

פורסם

זה דרייברים שמכילים קודקי ווידאו, אתה יכול להוריד זה לא אמור לשפר משהו בביצועים. זה "פיצוי" על הvideo de/en-coder הפגום של הNV40. זה מכיל את רוב הדברים של מפענח הDVD/Video של nVIDIA בחינם, אז תוריד מה יש לך להפסיד.

פורסם

דוגמה למה סתם להשמיץ?

הדרייברים האלה מכילים אופטומיזציות להצגת וידאו... איכות תמוהנ מעולה! אין בכלל מה להשוות לסדרת הX של ATI...

פורסם

OH GOD, מספיק עם זה, זה שמישהו פאן בויי לא אומר שהוא סתם אומר דברים.

דבר ראשון למי שיש 6800 בקושי ירגיש הבדל, ואם כן זה סימן שהוא היה צריך להחליף את הקודקים שלו למשהו יותר מעודכן. יח' עיבוד הווידאו של הNV40 שבורה, הלא הדרייברים הקודים, שnVIDIA טענה שהיא תקנה בהם את זה, ולא הDVD decoder שלה לא יחזירו אותה חזרה, או לאנלוגיה נחמדה מהמפטי דמפטי...

all the kings horses and all of his men, couldn`t bring the NV40`s video decoder together again.

ב6600 הדרייברים האלה יורידו קצת מעומס המעבד בפענוח קבצים עם bitrate גבוהה, AKA HD video, הדבר הזה הוא שיעתוק רוב התוכנות של הnVIDIA DVD decoder לדרייברים, במקום לקנות משהו ב25 דולר, קיבלת בחינם.

ושובס למי שיש 6800 זה לא ישנה כלום, למי שיש 6600 שבו תוקנו הבעיות עם יח' עיבוד הווידאו של הNV40, לא ממש צריך את זה, אלא אם זה הדרייברים הראשונים שמכילים תמיכה בה, דבר שאני בספק, רוב הסיכויים שזה סתם PR, כדי לכפר על הסיפור עם מפענח הווידאו של הNV40.

אין פה שום השמצה, תקרא את הrelease notes של זה, זה נועד לשפר ביצועים, לא איכות. אולי רק הDe-Interlacing למי משתמש בVIVO, שאני לא יודע עד כמה זה יעיל, מהפילטרים של תוכנות הלכידה.

תראה איזה יפה הם "הסוו" את חוסר התמיכה בWMV9 ב6800:

6800

:

SD/HD display processing including Gamma Correction and Color Space Conversion

6600:

SD/HD hardware accelerated decode and display processing

בנוסף הדרייברים האלה לא תומכים בכל קבצי הווידאו, אלא רק בWMV9, וMPG2. כלומר DVD ופורמט WMV HD שאין לו שימוש מעבר לHDTV REPLICA ששוקלים 11-12GB לסרט.

ככה שאל תבוא בקשקושים על זה שאתה רואה XVID בפי10 יותר איכות, כיוון שאין לדבר הזה שום קשר לזה, הכל בראש שלך, או שהדווח שלך לא היה תמים במיוחד.

אז דיי כבר עם ההשמצות משמשצות, מצטער להגיד לך אבל אני לא ממציא דברים, אני מדווח על מה שיש ומה שאין מנקודת המבט שלי, אז check my sigi and STFU

הא ועוד דבר, למרות האיכות הכלכך גרועה של ATi בהצגת ווידאות, יח' עיבוד הווידאו של סדרת הX לפחות תקינה, היא תומכת בReal, WMV10 WMV9 Mpeg1/2/4(dixv, xvid, 3ivx etc), DXVA.

וכל שאר האופציות של ה"pure video of yesterday" ואין בה פנוקציות שדורשות לקנות תוכנה ב25 דולר, תקרא תכוכבית שיש פונקציות שדורשות את מפענח הDVD של nVIDIA מותקן.

ושמת לב שעדיין עם כל הממבו ג'מבו אין hardware accellrated encoding?

!!have a nice day

פורסם

אתה צודק (למרות שהתגובה שלך קצת ילדותית), אבל בסה"כ אמרתי שהאיכות ועוד איך השתפרה!

אפילו תראה פה:

לחץ כאן

רואים פה טוב מאוד הבדלי איכות גדולים מאוד (ב6600GT כמובן) יחסית לX700 פרו!

תסתכל בעצמך ותווכח!

פורסם

תשים לב, הם "קנו" את הnVIDIA DVD decoder, אולם הם לא השתמשו במפענח של Cyberlink או של חברה אחרת שמאפשר האצה חומרתית בעזרת כרטיסי ATi, בבדיקה שלהם. כלומר הם לקחו עיבוד CPU, מול עיבוד GPU+POSTproc והשוו, ממש חוכמה גדולה.

למרות שאני יכול לציין דרך מאוד יצירתית למה בדיוק אתה יכול לעשות עם ההשוואה הזאת, ולאן בדיוק אתה יכול לדחוף אותה, אני ישאיר את זה לדמיונך הפורה.  :smile1:

פורסם

תשים לב, הם "קנו" את הnVIDIA DVD decoder, אולם הם לא השתמשו במפענח של Cyberlink או של חברה אחרת שמאפשר האצה חומרתית בעזרת כרטיסי ATi, בבדיקה שלהם. כלומר הם לקחו עיבוד CPU, מול עיבוד GPU+POSTproc והשוו, ממש חוכמה גדולה.

למרות שאני יכול לציין דרך מאוד יצירתית למה בדיוק אתה יכול לעשות עם ההשוואה הזאת, ולאן בדיוק אתה יכול לדחוף אותה, אני ישאיר את זה לדמיונך הפורה.  :smile1:

אותו דבר רק בלי הקישקושים שהוא אומר...

פורסם

למרות שאני לא תומך נלהב של ATI

דוגמה צודק במאה אחוז.

אלו סתם קודקים מעפנים אלא אם יש לך כרטיס 6600 או 6800 בפיסיאיאקספרס לא שווה להשתמש בקודקים האלה אלא רק בפאוורדיוידי6

אין טעם להוריד את התוכנה של אנוידיה שהם חלשים בשוק הקידוד של הסרטים ולראות סרטים במדייה פלייר קודם כל האיכות תהייה פחות טובה למרות מה שכתוב בכל המקומות וקראתי את כולם תאמינו או לא כי יש לי אוסף דיוידי ואיכות תמונה חשובה לי מאוד ודבר שיני שינוי הריגנים (איזורים) בתוכנה מסובך מידי ולא מצאתי לו פתרון כלשהוא.

אם יעשו השוואה לפאוורדיוידי6 והתוכנה של אנוידיה אני בטוח שאנוידיה לא תהייה המנצחת לגבי כרטיסי 6800 הרגילים.

וככל שאני יודע אין לבודדים יש את ה6600 כאן בפורום.

אז עזבו את השטויות פאוורדיוידי6 זה הפתרון הטוב ביותר לבעלי 6800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים