עבור לתוכן

קניתי מחשב ב-4300. מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

החזקתי ממנם חנות שכונה לא חשבתי שהם מתעסקים על חלקים איכותיים כאלה. המחשב הנוחכי שלי משם.

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש להם כמה סניפים בארץ אני חושב...

פורסם

זה רק אתה

פורסם

לדעתי זה לא רק הוא הזכרון ה512MB Value הכחול של Geil עם תזמונים 2.5-4-4-8 נמכר ב550 שקל בערך.

אז זה שזו הסדרה החזקה יותר עם תזמונים 2-3-3-6, זה נראה משתלם לאללה.

פורסם
  • מחבר

ונחזור לנושא....שילמתי 300 ש"ח מקדמה...מותר לי לבטל את הכל ולהוסיף 250 ש"ח להרד דיסק בלבד?

פורסם

חתמת על הקבלה? לא נראה לי שאתה יכול אם כן

פורסם
  • מחבר

על הקבלה רשום 300 ש"ח....כלומר המקדמה....מה אין בימינו דבר כזה של ביטול הזמנה תוך 14 יום? (מה גם שהזמנתי רק ביום שישי), ומה גם שאני לא מבטל, אלא רוצה משהו אחר....

פורסם

אם אתה רוצה לשנות חלק במסגרת אותה מחיר, הם לא יעשו בעיות... אבל לבטל את כל ההזמנה? אני לא בטוח...

פורסם
  • מחבר

אם יש להם אפשרות להחליף חלקים באותו המחיר, אני לא חושב שאמורה להיות להם בעיה לבטל....

מה גם שלא מצויין בשום מקום קנס על ביטול, או משהו בסגנון.....מה ששילמתי זה רק מקדמה...

פורסם

אני בטוח שזה מצויין איפהשהו באותיות קטנות מאוד

לא נתת להם כרטיס אשראי? אם לא, אתה יכול גם לברוח להם, אבל אז הלכו ה-300

פורסם
  • מחבר

זה הקטע....אני לא רוצה לברוח ולהפסיד 300ש"ח..... אני רוצה לקנות מהם משהו אחר....כאילו ה-300 ש"ח הם זיכוי...

מה החוק אומר לגבי ביטול הזמנה? זה עם המותר להחזיר בתוך 14 ימים...

פורסם

אני לא חושב שיש חוק.. אני יודע שיש חנויות שלוקחות 10% בערך דמי ביטול... ז"א אם המערכת עולה 3000 ש"ח אז ה-300 שקל שלקחו לך הם הדמי ביטול

פורסם
  • מחבר

לא היה רשום משהו כזה בשום מקום, ולא נאמר...

הוא אמר שה-300 ש"ח זה מקדמה...ולכן אני לוקח את זה כמקדמה...

פורסם

אוקיי, אז תשאל

היית צריך לברר לפני כמה אחריות נותנים על כל חלק.

אם הם לא מסכימים לבטל הזמנה, תעשה את השיקול שלך האם שווה לוותר על 300 ש"ח תמורת אחריות 3 שנים או להשאר עם זה ולקבל שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים