עבור לתוכן

קיבלתי את הריו קרבון שלי....[=

Featured Replies

פורסם

אני פשוט מאושר....המכשיר קטן ונוח ומעוצב....הוא נראה תותח....הוא כרגע בהטענה ואז אני אחבר למחשב...עכשיו שאלה לי אליכם בעלי הריו קרבון

מה אני צריך לעשות עכשיו?פשוט לחבר וזה יופיע ככונן נוסף?

צריך עדכוני פירמוור?צריך להתקין את מה שבא על הדיסק המצורף?

פורסם

תתחדש אני מקווה שלא יזינו לך את השכל שIRIVER יותר טוב כמו שעשו לי

פורסם

תתחדש אני מקווה שלא יזינו לך את השכל שIRIVER יותר טוב כמו שעשו לי

כן.. יש פה יותר מדי טרולים.. למרות שה IRIVER H10 הולך להיות חזק יותר מה RIO CARON :)

סתם...

קיצר

תתקין FIRMWARE 1.16 זה מה שאני משתמש, למרות שאם אתה משתמש ב VOICE RECORDER עדיף לך את האחרון שיש.

כן, אתה פשוט מחבר את זה ל USB וזה מופיע ככונן, אתה אפילו לא צריך להתקין את התוכנה לניהול מוזיקה (אני משתמש בה רק לסדר את ה MP3 TAGS).

דבר שלישי, באופציות תוריד את ה BACKLIGHT מ 5SECOND ל 2SECONDS זה ישפר את זמן השימוש של המכשיר.

פורסם

צ'חדש ;)

פורסם

תתחדש, נגן בהחלט איכותי. מה עם אוזניות? מה מחובר אליו?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן.. יש פה יותר מדי טרולים.. למרות שה IRIVER H10 הולך להיות חזק יותר מה RIO CARON :)

סתם...

קיצר

תתקין FIRMWARE 1.16 זה מה שאני משתמש, למרות שאם אתה משתמש ב VOICE RECORDER עדיף לך את האחרון שיש.

כן, אתה פשוט מחבר את זה ל USB וזה מופיע ככונן, אתה אפילו לא צריך להתקין את התוכנה לניהול מוזיקה (אני משתמש בה רק לסדר את ה MP3 TAGS).

דבר שלישי, באופציות תוריד את ה BACKLIGHT מ 5SECOND ל 2SECONDS זה ישפר את זמן השימוש של המכשיר.

אין כבר באתר את 1.16 לפחות אני לא מצאתי....\:

אני לא אשתמש בהקלטת קול אז 1.16 הכי טוב לי?

יש לך אולי על המחשב?

ואיך אני בכלל מתקין את זה?

פורסם

סתם...

קיצר

1) מה הקשר לטרולים כל הזמן ומאיפה זה נכנס לך לראש?

2) אין שום קשר בין הריברים שקיימים היום לקרבון. זה בכלל דברים שונים.

3) ברגע שh10 יוצאים הם יאנסו בכל שאר נגני המידל-קלאס... ובכל זאת מה הנכד יבקש לקריסטמס? (רמז, זה מתחיל בI נגמר בmini).

פורסם

לא קריטי, אתה גם יכול את האחרון, לא אמור להיות בעיות:

http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?model=267&SKU=90260554

כשאתה מריץ נראה לי הוא אומר לך מה לעשות, לא מסובך.

בנאדם קונה נגן, אנשים מתחילים לדבר על כמה נגנים אחרים יותר טובים. זה לא משנה לו, כי הוא כבר קנה, וגם יש כבר פוסטים אחרים בנושא, וגם הנושא נדון יותר מדי פעמים. טרול (בין היתר), הוא מישהו שמגיב בצורה שלילית לקניה יותר מפעם אחת (ראו הפוסט של הבחור שקנה את ה IPOD לדוגמא)...

פורסם

טרול (בין היתר), הוא מישהו שמגיב בצורה שלילית לקניה יותר מפעם אחת (ראו הפוסט של הבחור שקנה את ה IPOD לדוגמא)...

אתה המצאת את זה?

אני בכל מקרה עושה את זה רק לכאלה שקנו אייפוד. כייף לרדת עליהם.

פורסם

אתה המצאת את זה?

אני בכל מקרה עושה את זה רק לכאלה שקנו אייפוד. כייף לרדת עליהם.

אולי כיף לך, אבל מעצבן את האחרים (וזה טרול).. ולא, לא אני המצאתי... טרול הוא מושג ידוע, במיוחד בפורומים:

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C_%28%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98%29

סלנג האינטרנט, טרול הוא משתתף בפורום באינטרנט שכל הנאתו ומטרתו היא להזיק לפורום באמצעות שיבוש מהלך הדיון בפורום.

הטרול גורם את הנזק באמצעות התחזות כאחר, כתיבת הודעות הפוגעות במשתתפים אחרים, הפרת כללי ההתנהגות בפורום, שלהוב (Flaming) וכדומה.

הטרולים בדרך כלל לא מבינים שהם פוגעים בבני אדם, ושהם מזיקים לקהילת הפורום, שלרוב הטרולים אינם משלימים עם קיומה. לעתים הטרולים מכונים "ספאמרים" עקב מנהגם לשלוח הודעות שמפרסמות אתרים שונים. במקרים מסויימים, טרולים עלולים להרוס קהילות שלמות.

----

דברים אלו כמובן אינם מופנים כלפי מישהו ספציפי...

פורסם

אולי כיף לך, אבל מעצבן את האחרים (וזה טרול).. ולא, לא אני המצאתי... טרול הוא מושג ידוע, במיוחד בפורומים:

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C_%28%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98%29

סלנג האינטרנט, טרול הוא משתתף בפורום באינטרנט שכל הנאתו ומטרתו היא להזיק לפורום באמצעות שיבוש מהלך הדיון בפורום.

הטרול גורם את הנזק באמצעות התחזות כאחר, כתיבת הודעות הפוגעות במשתתפים אחרים, הפרת כללי ההתנהגות בפורום, שלהוב (Flaming) וכדומה.

הטרולים בדרך כלל לא מבינים שהם פוגעים בבני אדם, ושהם מזיקים לקהילת הפורום, שלרוב הטרולים אינם משלימים עם קיומה. לעתים הטרולים מכונים "ספאמרים" עקב מנהגם לשלוח הודעות שמפרסמות אתרים שונים. במקרים מסויימים, טרולים עלולים להרוס קהילות שלמות.

----

דברים אלו כמובן אינם מופנים כלפי מישהו ספציפי...

עצוב מאד.

פורסם

כמה עלה לך ומאיפה הזמנת ?

וגם תיזהר לא להפיל אותו, הבנתי שהכפתור המסתובב למעלה יכול להרס...

פורסם

תתחדש אחי!

שמור עליו! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמה עלה לך ומאיפה הזמנת ?

וגם תיזהר לא להפיל אותו, הבנתי שהכפתור המסתובב למעלה יכול להרס...

1200 ש"ח בוואלה במכרז....

פורסם

כולם כל תתחדש!! זה הנגן אם ה-5 גיגה או 4 גיגה לא זוכר בדיוק :-\

דבר שני תגידו שווה לקנות את הקארמה בוספו של דבר אם ה-20 גיגה? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים