פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים במהלך היום התחילו לי "בוטים" לא מוסברים במחשב.ה"בוטים" לא היו רגילים אלא ברגע שזה קרה המנורות של הPOWER וההרדיסק דלקו, כל המאווררים עבדו אבל המסך היה חשוך.אחרי ריסט המחשב עלה.יותר מאוחר המחשב עשה אותו דבר ולא הסכים לעלות יותר בגלל "system failed CPU test".אחרי מלחמות הוא הסכים לעלות וכעבור מספר שניות שוב נתקע.הכל מחובר כמו שצריך ונראה לי שהמעבד פשוט מת.יש דרך לוודא שזה באמת המעבד חוץ מלהביא מעבד אחר? (אין לי כלכך מאיפה להביא מעבד לבדיקה בלבד)הלוח הוא ASUS P4P800 DELUX.תודה.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים למרות שזה כמעט בטוח המעבד,יש גם סיכוי קטן שזה הכרטיס מסך,נסה לשים כרטיס חלופי ולבדוק,אם עובד....נו טוב,אם לא אז זה המעבד.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר למרות שזה כמעט בטוח המעבד,יש גם סיכוי קטן שזה הכרטיס מסך,נסה לשים כרטיס חלופי ולבדוק,אם עובד....נו טוב,אם לא אז זה המעבד.אם זה היה הכרטיס מסך הוא לא היה אומר שזה הוא?יש לך איזשהם ציפצופים בזמן הבוט?אין ציפצופים. בלוח הזה של אסוס יש אישה שמדברת אליך אם יש איזו תקלה.את הארור שאמרתי שהלוח נותן האישה אומרת ללא הפסקה.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני לא כל כך בטוח לדעתי זה הספק כוח או הכרטיס מסךתבדוק מתחים בביוס או אםsandra לחץ כאן כנס לmainboard information המתחים באמצע בערך מתחת ל voltage sensors ,רשום אותם בהודעה ונראה איך הם ,תבדוק יציבות ותראה עד כמה המתחים יורדים לחץ כאן ,בתראד הזה הסברתי איך לכרטיס מסך יש כניסת מולקס? אם כן תחליף מולקס אולי החוטים שלו רופפיםתסתכל על הקבלים שלו ,ראה אם הם נוזלים או נפוחים ,וקבל תקין אמור להיות שטוח כלפי מעלהתהדק אותויש לך ספק כוח/כרטיס מסך אחרים ?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר אני לא יכול לבדוק את המתחים בביוס או בתוכנה כלשהיא כי המחשב בכלל לא עולה.מה שכן אני יכול לבדוק עם מולטימטר או אפילו לנסות להחליף את הספק והכרטיס מסך (כרטיס PCI גם יהיה טוב?) אבל רק ביום ראשון.הכרטיס מסך זה 9200 ואין לו כניסת מתח חיצונית. כל הקבלים שלו נראים בסדר ואין שם אף אחד שאני חודש בו.מה שכן, עכשיו כשאני חושב על זה ברגע שאני מדליק אותו והוא לא רוצה לעלות כל המאווררים עובדים בחצי מהירותכאילו שיש להם פחות מתח. ברגע שהמחשב היה מצליח להדלק עם היו עוברים למהירות מלאה.יכול להיות שזה מרמז על זה שהספק דפוק או שזה פשוט איזושהי הגנה של הלוח?
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים חשבתי שלפעמים עולה ולפעמים לא (ככה זה נשמע לפחות) מולטימטר גם טוב, אם אתה לא ממש מתמצא בבדיקת ספק כוח אם מולטימטר אז קרא את זה ואת זהעדיף agp כי יכול להיות שנשרף איזה מוספט בלוח ליד החריץ agp וזה גורם לו לא לעבוד ,לא ממש תדע אם תשים pci ,כמובן כדאי לבדוק קודם מתחיםיכול להיות שזה מרמז על זה שהספק דפוק או שזה פשוט איזושהי הגנה של הלוח?אממ זה תלוי ,המאוררים של המארז מחוברים רגיל למולקס או מחוברים ישר ללוח?יש סיכוי שאיפוס ביוס יעזור
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים לא ראיתי יותר מדי מעבדים גוססים בזמן אמת אבל לפי דעתי המעבד - או שהוא פועל או שבכלל לא.אם הוא היה דפוק לפי דעתי המחשב היה קופא ויותר לא היה נדלק.אולי בעיית חום גורמת למעבד להפסיק לעבוד ? ואז הוא מגיע לנקודת שבר שהוא עושה BOOT ואז הוא מתקרר ובעבודה בWINDOWS הוא שוב מתחמם ?אתה באיזה אוברקלוק מטורף אולי ?
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר אממ זה תלוי ,המאוררים של המארז מחוברים רגיל למולקס או מחוברים ישר ללוח?המאווררים מחוברים ישירות לספק אבל המאוורר של המעבד שמחובר ישירות ללוח מתנהג אותו דבר.יש סיכוי שאיפוס ביוס יעזורעברתי איפוס ביוס ובמצב הנוכחי הוא לא נדלק יותר.אולי בעיית חום גורמת למעבד להפסיק לעבוד ? ואז הוא מגיע לנקודת שבר שהוא עושה BOOT ואז הוא מתקרר ובעבודה בWINDOWS הוא שוב מתחמם ?אתה באיזה אוברקלוק מטורף אולי ?זאת לא בעיית חום כי הוא בכלל לא עולה ואני לא נמצא באוברקלוק.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים לי קרה דבר כזה לפני כמה חודשים בגלל לוח אם דפוק - כנראה התקצר בגלל חשמל סטטי... אל תשלולבכל מקרה, פשוט תנסה מעבד/כ.מסך/ספק אחרים, ואם זה עדיין ככה נסה לוח אם אחר.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר המעבד נבדק והוא חי, קניתי ספק חדש והוא עדיין נותן את הארור "system faild CPU test" גם כשרק המעבד מחובר ללוח (ללא זיכרון, כ. מסך ודיסקים).האם אפשר להאשים את הלוח או שיש למישהו עוד רעיונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.