פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים קיבלתי לוח חדש ואין עליו סימונים על הלוח של LED POWER , LED HDD , LED ON OFF וכו'...איך אפשר לדעת מה כל דבר בלי לנחש ? ואיך מזהים את ה PANEL ? הוא עם הפינים הארוכים ? <פאנל = המקום שמכניסים את החיבורים של ה LED שבמארז>
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מה הדגם של הלוח?תבדוק בספר של הלוח.אם אין לך ספר תוריד אותו מהאתר של היצרן.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר להוריד ספר ?זה לוח ללא ספר.וחוץ מזה איך מורידים ספר ?באתר יצרן יש ספר ? ממתי ?בלי להיכנס לאתר של היצרן אי אפשר ? לפי סימונים על הלוח ? ואיך מזהים את החיבור של ה LED ? הוא הארוך ביותר ?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני מעדיף לקרוא לזה חוברתאיך - נכנסים לאתר של היצרן ומוצאים לפי דגםממתי - מתמיד
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר באתר יש את הביצועים של הלוח ואת המאפיינים שלו + עידכונים של BIOS ודרייברים שלו.חוברת עדיין לא ראיתי ולא מוצא.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני בטוח שזה שם (אלא אם זה לוח של אינטל ,מאיזהשהי סיבה הם לא שמים חוברות להורדה) מה הדגם?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר איך הגעת לזה ? דרך גוגל ? או דרך אתר היצרן ? מה כתבת ? כדי שגם אני אוכל בשאר הלוחות שאמצע בעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.