פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700כשאני מחבר בין המסך למחשב בחיבור האנלוגי הרגיל אין בעיה,כל הנסיונות לחבר דרך חיבור הדיגיטלי DVI לא מצליחים, משתמש בכבל שסופק + 2 מתאמים vga to dviאין בכלל תמונה, המסך לא מזהה שידור דיגיטלי :'(אולי צריך לשנות ההגדרות של NVIDIA ?בבקשה עזרו לי אנשים טובים !
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אז כבר עדיף שתחבר ב VGA וגמרנו.אתה בכל מקרה הורס את האיכות של הDVI עם המתאמים, אז בשביל מה המאמץ?אם אתה יכול, תחזיר את המתאמים, קח את ה 100 שקל חזרה, ותקנה כבל DVI.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר המוכר החלאה שמחר לי המתאמים אמר שזה לא משנה כי השידור דיגיטלי והמתאמים לא יפגמו באיכות, האומנם ? בגלל המתאמים אין תמונה או שאני צריך לשנות משהו "בהגדרות" ?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים השידור ב DVI הוא דיגיטלי.מה שעשית בעצם(אם הבנתי אותך נכון) זה לקחת יציאת DVI דיגיטלית.לקחת מתאם שיהפוך אותה לאנלוגית.(כלומר כבר כאן איבדת את כל היתרונות של הדיגיטלית)העברת את השדר ע"י כבר אנלוגי(VGA) עד למתאם השני שלוקח את השדר האנלוגי והופך אותו חזרה לדיגיטלי(DVI).אבל את כל היתרונות של השדר הדיגיטלי איבדת כבר עם המתאם הראשון.תחזיר את המתאמים, ותקנה כבל DVI...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר אכן הבנת נכון את "קומבינת החיבור" RazorJunior, אז לדעתך זאת הסיבה שאני לא מקבל סיגנל ? כמה עולה כבל DVI ? בניר - תק אמרו לי מאות שקלים ושוב אני שואל, צריך לשנות משהו בהגדרות של נווידיה :s05:
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר תודה לעונים, מקווה שהבעיה היא במתאמים ולא משהו אחרינסה את הכבל הישיר...
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר קניתי כבל, (50ש"ח) חיברתי, והופ ביעה חדשה, פסים דקים ירוקים אדומים מרצדים לאורך המסך ??? פעם בעדינות ופעם בטירוף מה הבעיה הפעם, הרחקתי רמקולים/ספקים/חוטים... התקנתי מחדש דריברים של נוידיה, המסך וכלום דא"ג באנלוג אין שום בעיה ועוד דא"ג רואים/מרגישים הבדל די משמעותי בין 2 סוגי החיבורים. דברתי עם היבואן אמר תביא למעבדה... נראה לי שזאת בעיה של הגדרות או משהו ? PLZ HLP M8'S
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים תבדוק על איזה רזולוציה אתה ועל כמה ה FRESH RATE.תבדוק שלא מחובר שום דבר אחר לאחת מהכניסות הנוספות של המסך, שלא תהיה התנגשות(זה קרה לי עם טלויזיה).
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר 1280x1024@60Hz עפ"י ההמלצה... ***עדכון: כשאני מוריד רזולוציה הנקודות מפסיקות לרצד
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים נסה להתקין את הדרייברים החדשים ביותר של NVIDIA(או להתקין מחדש את מה שכרגע).נסה להתקין את הדרייבר של המסך אם קיבלת....עריכה:1. אולי הכבל לא תקין?2. תשחק עם המגעים, אולי משהו לא מחובר טוב?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר היום חזרתי עם המסך מביקור במעבדת אומינתק,התברר שהמסך/ הכבל DVI תקינים לחלוטין ועובדים יפה מאד ב- 1280x1024@60Hz על FX5200 שהיה שם, מה שאמר שהבעיה ב FX5700 שלי,התקנתי שוב את הדרייברים וכלום אותה הבעיה של קווים/נקודות מרצדותיש למשהו רעיון PLZ ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.