פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים היי!יש לי ספק HEC 400W. בביוס המתח למעבד מוגדר על 1.50 כמו שאמור להיות עם A64 3000, אבל בפועל הוא נותן לי 1.60 ולפעמים מגיע עד 1.64, מה שגורם למעבד להתחמם בלי סיבה. האם זוהי סיבה מספיקה בשביל לקחת אותו לחנות ולקבל ספק חדש במקומו?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים לפי דעתי זה יותר בעיה של לוחהלוח מקבל 12 מהספק ואמור לספק את המתח הדרוש למעבדגם אם ה +12 שלך מספק 13 או 11 המעבד אמור לקבל 1.5איך שאר הריילים שלך? יציבים?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מסכים אם omrij הרבה לוחות עושים overvolt למעבד ועדכון ביוס לא יסדר את זה,לא סיפור גדול אומנם המעבד מתחמם יותר אבל לא בהרבהלסיכום אם אתה רוצה להחליף משו אתה בכיוון הלא נכון
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר הנה המתחים שימו לב גם לטמפרטורה 70 מעלות, שלפי Sisoft Sandra זה הספק...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים נראה לי שהשבעים זה הכרטיס מסך ... (הוא יכול לעבוד עד 85 בלי שום נזק ) הTEMP1 זה המעבד כי רואים שהו עם 1.6 בליבה ויש לו מהירות סיבוב של מאוורר למעבד ...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אין בספק הזה חיישן אז אתה לא יכול לראות את הטמפרטורה שלוהנתונים האלה תחת מאמץ?בכל מקרה הריילים לא משהו אבל כדי לדעת בוודאות צריך לבדוק עם רב מודדהלוח הקודם שלי היה מזייף די הרבה במתחיםאני עם אותו ספק כמו שלך אבל אצלי המתחים נורמליםמקווה בשבילך שה70 מעלות הם לא של המעבדבמיוחד אם הוא לא במאמץ
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים זה נקרא מתחים לא ריילים ,ריילים זה דבר שונה לגמרי,המתחים היחידים שלא משו הם ה -+5V ו -12V אבל ה -5/12 לא חשובים אז לא משנה אין לי מושג למה התוכנה מראה שני +5V אבל בכל מקרה נמוך יותר ממה שצריך להיות ,תבדוק תמתחים אם התוכנה של היצרן לוח או דרך הביוס בשביל מידע יותר מדוייק עדיף אם מולטימטר אם יש ,אם זה עדיין כל כך נמוך אז כדאי להחליף ספק
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר חחח לא... יש לי זלמן 7000, המעבד זה Temp2... הציפסט זה Temp1 ואין לי מושג מה זה Temp3... סיסופט סנדרה אומרת שזה Power/Aux... לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי הצלעות שלו בכלל לא חמות... (ד"א מה היא טמפרטורה נורמלית של כרטיס מסך?) הקיצר, מה אני אמור לעשות עכשיו?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אם 1.5 בביוס נותן 1.6תן לו 1.4 בביוסוזה בתנאי כמובן שהלוח אם לא מזייףאולי תעדכן ביוסיש לחברות קטע להוציא ביוסים ראשונים שמזייפים בטמפרטורות ובמתחיםהנתונים שהבאת במאמץ או במנוחה?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר במנוחה אחרי מאמץ וחימום דולק בחדרהביוס הזה לא מראה לי מתחים מדוייקים, הוא רק רושם אם המתחים תקינים או לאבהכל רשום OK, למרות שלא נראה לי בכלל שהם בסדר אבל את זה אתם תגידובתוכנה של Gigabyte, המתחים הם כאלה:Vcore: 1.640+3.3V: 3.210+12V: 11.980
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אתה משתמש בגרסה 5 ? אם לא אז תוריד לחץ כאן אולי לגרסה הקודמת יש איזהשהי בעיה אם הלוח שלךיש לך מולטימטר? אמור להראות פחות או יותר ככה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר גם בגירסה הזאת הוא לא מראה לי 5V... אין לי מולטימטר... יש לי ספק ג'נרי 500W במחשב השני אני אחבר אותו מחר ונראה...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר איזה נאחס... ניתקתי את הספק ושמתי את השני... המחשב נדלק אך לא מגיבהחזרתי את הספק הראשון והוא עדיין לא מגיבבדקתי כרטיס מסך וזכרון במחשב אחר, תקינים... הוצאתי את כל הרכיבים והדלקתי, עדיין לא מגיבהוא גם לא מצפצף כשמוציאים את הזכרון.עשיתי כבר כל דבר שעולה על הדעת, נראה לי שהמעבד או הלוח נדפקו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.