עבור לתוכן

שאלה בקשר להריסת מעבד !!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

לחבר שלי יש מעבד 3000+ 64ביט והוא רוצה להחליף ל3200 1 מגה קאש מהשבועות היותר חדשים בשביל OC... המוכר הציע לו להריג את המעבד שיש לו כרגע ואז להוסיף כסף ולקחת את מה שהוא רוצה... עכשיו השאלה אך אפשר להריג את המעבד בלי להשאיר סימן ? תביאו רעיונות !!!!

פורסם

אולי התראד הזה יעזור לך

לדעתי המוכר פשוט :screwy: :screwy: היה יכול בקלות להחליף תמעבד תמורת תוספת כסף ולמכור את ה3000 המשומש כמו חדש

פורסם
  • מחבר

גם נכון... אבל הוא אמר שהוא לא יכול לעשות את זה... לא יודע מה עובר לו בראש... בעל החנות אמר שיש איזה להרוס את המעבד בקיצור של שני רגליים ביחד... אתה יודע על זה משהו ?

פורסם

חבורה של מפגרים...

פורסם

חבורה של מפגרים...

פורסם

מה שיכול להיות הכי מצחיק .... שאותו בעל חנות יתהפך על החבר'שך ולא יחליף לו שום דבר , כי הוא שרף את המעבד בכוונת תחילה .... זה יהיה מצחיק ... אחלה בדיחה על חשבון החבר'שך .

או שהיית צריך להקליט את המוכר , או שאתה והחבר שלך ממש פתיים , מה שכן ... אם תשרפו את המעבד , סמוך עלי , אף אחד לא יזיז אצבע כדי להחליף לו את המעבד .

אני נאלץ להסכים לחלוטין עם 2 הפוסטים שמעלי ...

פורסם
  • מחבר

זה לא פעם ראשונה שהמוכר מציע לנו לשרוף משהו ושהוא יחליף אותו אחר כך... כבר עשינו את זה לא פעם והכל היה בסדר... אנחנו מכירים את המוכר הזה כבר כמה שנים טובות והוא לא עשה לנו פדיחות עד עכשיו...

פורסם

חשבת למכור תמעבד מוח? או אולי אוברקלוק קיצוני עם ספק ג'נרי יעשו תעבודה (רק שזה ישרוף את כל המחשב אבל חפיף)

פורסם

חנות עם בעלים כאלה .... לדעתי אין לה זכות קיום בשוק הזה

פורסם

בחיים שלי לא הייתי קונה משהוא מחנות שהמוכר אומר תשרוף ונחליף בחדש.

משום מה זה לא הגיוני במיוחד ואני קצת הייתי דואג לגבי החלקים שאני קונה שם מאיזה יד הם בדיוק.

יש לך אחלה מעבד למרות שעוד קאש ייתן בוסט רציני זה לא שווה את התהליך המפגר הזה

פורסם
  • מחבר

תגידו לי מה אתם ניהייתם לי עכשיו צדיקים ?!?! וברור שהוא חשב למכור אותו ! מה יביאו לו 500 שקל ?!?!?! המעבד חדש עולה 800 ! וחוץ מי זה שלא שאלתי אם מותר או אסור כדאי או לא כדאי שאלתי אם יש לכם דרך נקייה לעשות את זה, זה הכל :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים