עבור לתוכן

מציאת סיסמאות אבודות ב-WIN, הכיצד?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לבן דודי מחשב שבו לא השתמש זמן רב, ושכח את הסיסמה ל-WIN שלו.

יש לו WIN XP PRO, ברצותי לישאול אם יש איזו דרך קלה ופשוטה לגילוי הסיסמה?

אולי משהו בסיגנון, להעתיק את הקובץ ששומר את כל הסיסמאות ב-WIN ואז עם תוכנה שמפצחת\מפענחת לימצוא את הסיסמה המתאימה.?

ולנושא השני,זה יהיה אתגר לא קטן, בבית סיפרי ישנה מעיין רשת מחשבים שבה כל תלמיד יכול להיתחבר אך ורק כ guest, לא מדובר ברשת תרתי משמע אלא תוכנת פיתוח חדשה שממחשב אחד (מארז אחד) מתחברים שישה מסכים ולכל אחד יש את היוזר שלו, אבל המידע כולו נישמר על המחשב היחיד..

עכשיו, ליוזר הרגיל (הguest) יש הרבה מיגבלויות ורק דרך חשבון הAdministrator אפשר לשנות דברים מסויימים במחשב, המורה שאחראי על המחשבים שכח את סיסמת האדמין שלו (אבל הוא זוכר את User Name, נפלא..) והוא לא מסוגל לטפל במחשבים בצורה יעילה כך, צריך לציין שהוא לא בנה את התוכנה שאין לו מושג איך היא פועלת.

חשבתי לעצמי, ישנה תוכנה בשם Family Keylogger שאמורה (לפי מיטב ידעתי לשחזר או לישמור בצורה מסויימת את הסיסמאות של ה-WIN) האם זה מאפשר לי לשחזר את סיסמת האדמין של המחשב?

ואם לא אז יש עוד תכונה שהתוכנה שומרת את כל מה שניכתב בבמחשב (ישירות מהמקלדת) המורה סיפר לי שמידי פעם הוא רואה שנעשו שינויים למחשב שאפשר לעשותם רק דרך חשבון האדמין, אז הוא חושש שאולי מישהו גילה את הסיסמה שלו שינה אותה ועכשיו הוא משתמש בה להנאתו.

יש אפשרות שבזכות שמירת כל התוכן אשר נשמר בתוכנה שניצפה גם בתוכן שניכתב בעלייה של ה-WIN? כאשר מעלים את הWIN וכותבים את הסיסמה והשם משתמש?

כך נוכל ישר ליראות את הסיסמה והשם משתמש ולהיכנס שוב לחשבון האדמין.

אשמח אם תעזרו בנושא, זה גם יוכל לעזור לפתרון הבעייה אצל בן דודי :)

פורסם

באשר לבעיה הראשונה לחץ כאן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני יבדוק את התוכנות וינסה אותם על בן דודי ;D

יש לך אולי רעיונות לסוגייה השנייה?

האם התוכנה Family Keylogger יכולה לישמור דברים שהוקלדו עוד בחלון Log In?

פורסם

דברים ש"הוקלדו" זה בלשון עבר את זה כמובן שלא ,אבל מה שיקלידו אחרי שהיא תהיה מותקנת אז כן

באשר לחלון הlog in זה תלוי איך התוכנה עולה יחד אם הוינדוס אם כnt service סביר להניח שכן אם בשיטה אחרת אז בהחלט לא

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור, אני יבדוק את הנושא ויחזור עם תוצאות.

פורסם

לא תקבל פה עזרה בנושא פריצת סיסמאות. גם אם הבקשה שלך תמימה, אחרים יכולים לנצל את המידע הזה למטרות רעות. הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים