עבור לתוכן

איזו חיה זו?

Featured Replies

פורסם

זה נראה כמו ארנב.... מה הרגליים האלו???

מוטציה! :screwy:

• תגובות 53
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אייזה חממממממממממממממממממממממממווווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!! הוא כזה מתוק ושמנמן!!!!! חיחיחיחיח!! איייזהה מאמאמאמאמאמאממממממממממממממממממממממי!!!!!!!!!!! :smile1: :-* :-*

פורסם

ברור שזה עריכה של פוטושופ לפי העיניים אבל בפעם הראשונה שראיתי את זה הייתי בטוח שזאת חייה חדשה ממש חמודה. :smile1:

פורסם

פוטושופ וכ"כ איכותי ויפה?!? :o

פורסם

זהו הארנעב הקטלני להתרחק המפלצת הנוראה שחייה כאלפיים שנה הגיעה !

היא בא לחסל את כולנו כולם מיד להחביא כתובות איפי ולהכין נשק לקראת העארנב !

פורסם

אייזה חממממממממממממממממממממממממווווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!! הוא כזה מתוק ושמנמן!!!!! חיחיחיחיח!! איייזהה מאמאמאמאמאמאממממממממממממממממממממממי!!!!!!!!!!! :smile1: :-* :-*

רררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 שונא תגובות כאלה שונא!!!!!!!!!!!!11111

שונא!!!!!!!!!!!!!1

עעעע

פורסם

רררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 שונא תגובות כאלה שונא!!!!!!!!!!!!11111

שונא!!!!!!!!!!!!!1

עעעע

איזה מאמאמאמאמי אתהה!!! חממווודדדדדיייי!!!!!!! :-* :-* :-*

פורסם

זהו הארנעב הקטלני להתרחק המפלצת הנוראה שחייה כאלפיים שנה הגיעה !

היא בא לחסל את כולנו כולם מיד להחביא כתובות איפי ולהכין נשק לקראת העארנב !

mmmmkay ::)

פורסם

קצת דומה לתמונה שיש לך באווטר :lol: :lol: :lol:

כמה עובדות חשובות :silly:

האווטר של גילי, למי שזוכר אולי - הוא שלי. גילי הואיל ברוב טובו לגנוב לי את האווטר ולהוסיף לו את הכיתוב "Rule The Pc", יש לציין שלקח לי כמה זמן לארגן אותו כיוון שנאלצתי לגזור אותו מתמונה אחרת. האווטר של גילי הוא הלוגו של מערכת ההפעלה FreeBSD שפועלת על קוד פתוח אצל האקרים ורשתות תקשורת גדולות ברחבי תבל.

פורסם

זה הערנב!

run for your lifes!!!

ואולי זה קרנף?

פורסם

זה יצפאן מחופש ...

פורסם

ברור שזה עריכה של פוטושופ לפי העיניים אבל בפעם הראשונה שראיתי את זה הייתי בטוח שזאת חייה חדשה ממש חמודה. :smile1:

זה לא פוטושופ.

פורסם
  • מחבר

למה פוטושופ

נראה לי שזה אמיתי

פורסם

אלוהים.. זה נראה כמו הכלאה בין ערנב סנאי קרנף (רגליים) והכלב הזה עם האוזניים הענקיות...

פורסם

הידד!!!!!!!!!!!! נמצאה האחות פיק האבודה!!!!! :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים