פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אייזה חממממממממממממממממממממממממווווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!! הוא כזה מתוק ושמנמן!!!!! חיחיחיחיח!! איייזהה מאמאמאמאמאמאממממממממממממממממממממממי!!!!!!!!!!! :-* :-*
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים ברור שזה עריכה של פוטושופ לפי העיניים אבל בפעם הראשונה שראיתי את זה הייתי בטוח שזאת חייה חדשה ממש חמודה.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים זהו הארנעב הקטלני להתרחק המפלצת הנוראה שחייה כאלפיים שנה הגיעה ! היא בא לחסל את כולנו כולם מיד להחביא כתובות איפי ולהכין נשק לקראת העארנב !
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אייזה חממממממממממממממממממממממממווווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!! הוא כזה מתוק ושמנמן!!!!! חיחיחיחיח!! איייזהה מאמאמאמאמאמאממממממממממממממממממממממי!!!!!!!!!!! :-* :-* רררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 שונא תגובות כאלה שונא!!!!!!!!!!!!11111 שונא!!!!!!!!!!!!!1 עעעע
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים רררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 שונא תגובות כאלה שונא!!!!!!!!!!!!11111שונא!!!!!!!!!!!!!1עעעעאיזה מאמאמאמאמי אתהה!!! חממווודדדדדיייי!!!!!!! :-* :-* :-*
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים זהו הארנעב הקטלני להתרחק המפלצת הנוראה שחייה כאלפיים שנה הגיעה ! היא בא לחסל את כולנו כולם מיד להחביא כתובות איפי ולהכין נשק לקראת העארנב ! mmmmkay :
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים קצת דומה לתמונה שיש לך באווטר :lol: כמה עובדות חשובות האווטר של גילי, למי שזוכר אולי - הוא שלי. גילי הואיל ברוב טובו לגנוב לי את האווטר ולהוסיף לו את הכיתוב "Rule The Pc", יש לציין שלקח לי כמה זמן לארגן אותו כיוון שנאלצתי לגזור אותו מתמונה אחרת. האווטר של גילי הוא הלוגו של מערכת ההפעלה FreeBSD שפועלת על קוד פתוח אצל האקרים ורשתות תקשורת גדולות ברחבי תבל.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים ברור שזה עריכה של פוטושופ לפי העיניים אבל בפעם הראשונה שראיתי את זה הייתי בטוח שזאת חייה חדשה ממש חמודה. זה לא פוטושופ.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אלוהים.. זה נראה כמו הכלאה בין ערנב סנאי קרנף (רגליים) והכלב הזה עם האוזניים הענקיות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.