פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אהלןאיזו חיה זאת?קראתי לה ששון עד שאני אגלה את השם של החיה הזאת[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר לא לאשיעמם לי לאללה וחיפשתי תמונה טובה למסנג'ר אז חירבשתי משהו בגוגל בתמונות ודיפדפתי וזה הופיע שם
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים ארנב תוצרת צ'רנוביל שנכנס לדיכאון עם אוזניים שמוטות ?או שהוא סתם בבאסה של החיים שלו , תראה איך הוא נראה .... בטח ראה את עצמו במראה בבוקר , נכנס להלם קרב.קיצרזה נראה לי כמו סנאי .
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר נראה לי שזה שפן ששפכו עליו מוטגן ואז הוא נגע בכלב וקרנףתראו מה זה אוזניים של ארנג פרווה של כלב רגליים של קרנףאולי זה תמונה מפוברקת שמצאתי בגוגלאבל נראה לי אמיתי
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים הנה הוא במסיבה: ועכשיו יום אחרי בהנגאובר רציני, אחרי שהקיאו עליו במועדון.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר לא נראה לי שאלו עינייםאבל אמרתי מקודם שיש לו רגליים של קרנףזה ללא ספק ארנב שנשפך עליו מוטגן בזמן אורגיה עם כלב וקרנף
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אהההההה...רק עכשיו אני רואה את העיניים שלו!....ברור שזה ארנב.אולי זה ערנב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.