פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מישהו מכיר אתר טוב לטריילרים מסוג Vobואני לא מתכוון טריילרים של Thx, dolby digital או dts כי יש לי כבר את כולםאני מתכוון לסרטיםאפשר גם אתרי ftpתודה
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר אני מדבר עם דברים מסוג כזה רק לא הטריילרים האלהחיפושים בגוגל האלו כמה דברים קטנים ועוד כמה rips בעזרת כונן הדוד שלי (חחח דוד ;D ;D ;D) וכעת יש לי את הטריילרים הבאים: bourne identity :2gunsfiring_v1: what is the metrix :lsvader: from hell :asthanos:spy game :auto: אני מחפש עוד, כמה שיותר יותר טובכמובן שיש את כל הטריילרים של thx,dd,dts שקיימים באתר הנ"ל כולל הmini dvd (שממולצים בחום אגב לכל בעלי כונני ומכשירי הdvdוגם לאלו שמעוניינים לבחון את מערכת הסאונד שלהם במחשב,כמוני)רוב הקבצים הם בעלי סראונד מלא :smilyDJ: בקיצור אחלה דברעכשיו הבנתם למה אני מתכוון???
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר יש לי את הכל ומשם גם הורדתי ;D ;D ;D בנוסף יש לי עוד כמה טריילירם מסרטים "עשיתי" בעצמי (נקווה שלא יעיפו את הת'רד, בבקשה לא!!!) וחלקם הורדתי אני מוכן גם להחליף עם אנשים וגם לתת תמורת כלום אבל בבקשה שמישהו יענה לי ויתן כתובת טובה :
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים ממש התלהבתי מהרעיון הזה והתחלתי לחפש בכל מקום אפשרי אני עכשיו צופה בכל הטרילרים "הרגילים" של DTS, דולבי וTHX ואני ממש נהנה ממש מומצך לכל בעל מערכת סאונד טובהגם לבדיקה וגם כדי להרשים את החברים נ.ב טרילרים של סרטים, מצאתי רק של אוסטין פאורס החדש אבל הוא לא עבד אם יש לך אתרים עם טרילרים כאילו אני אשמח לקבל :)
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר אין לי אתריםזה מה שביקשתי!!!!!! ??? ??? ???וזה לא פייר שרק אני אתן לכולם ולא אקבל כלום!!!!! :-/ :-/אבל רק בגלל שאני נחמד אני אפרסם פה כתובת ftpבאתר הזה יש את הטריילר של מטריקס ב dd 2.0ואת הטריילר של the big hit גם ב dd 2.0וגם את שאר הטריילרים של dd thx dtsתהנוושמישהו כבר יפרסם לי אתר!!!!!!!!!!!!!!!!טריילרים שעשיתי להם ריפ לבד אני מוכן להחליף איתכםכמו שאמרתיbourne identity from hellspy gameועוד כמה שהם בדרך (בערך עוד 5 )
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אין לי אתריםזה מה שביקשתי!!!!!! ??? ??? ???וזה לא פייר שרק אני אתן לכולם ולא אקבל כלום!!!!! :-/ :-/אבל רק בגלל שאני נחמד אני אפרסם פה כתובת ftpבאתר הזה יש את הטריילר של מטריקס ב dd 2.0ואת הטריילר של the big hit גם ב dd 2.0וגם את שאר הטריילרים של dd thx dtsתהנוושמישהו כבר יפרסם לי אתר!!!!!!!!!!!!!!!!טריילרים שעשיתי להם ריפ לבד אני מוכן להחליף איתכםכמו שאמרתיbourne identity from hellspy gameועוד כמה שהם בדרך (בערך עוד 5 )קודם כל תודה רבהעכשיו...אם תוכל ללמד אותי איך לעשות ריפים אני יעשה ונוכל להחליף בכף (יש לי ADSL)
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים עכשיו...אם תוכל ללמד אותי איך לעשות ריפים אני יעשה ונוכל להחליף בכף (יש לי ADSL)עד כאן חבר'ה.
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מחבר טוב חברה אם אתם לא רוצים שינעלו את זה עוד פעם (כי אז יהיה לכם עסק איתי כי ננתי הבטחה למישהו) אז בבקשה בלי דיבורים יותר על דברים לא חוקייםואם בכל זאת אז רק באייק.תודה
פורסם 2002 ביולי 923 שנים תסתכל פה:http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/trailers.html(בתחתית העמוד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.