פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אז ככה. היום בערב לקראת השעה 20:00 הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל. אני בדיוק עזבתי את הבית לא לפני שניתקתי את המחשב מהחשמל על מנת שאם הפסקת החשמל תשוב כשאני לא נמצא שום דבר לא יקרה למחשב.בכל מקרה חזרתי עכשיו הביתה, חיברתי את המחשב לחשמל, הפעלתי אותו והוא לא עלה ונהיה בחדר ריח מסריח של החיים. כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה, כלומר הספק ככל הנראה עובד כי המאווררים והכונן הקשיח מסתובבים אבל חוץ מזה כלום.מה נראה לכם סביר שנשרף ואיך לבדוק את העניין לעומק ? יהיו סימנים ברורים על המעבד או הלוח אם כאשר אני אפרק אותם ? בנוסף רציתי לציין שלמערכת לא חובר אל פסק.תודה,יובלעדכון:הבאתי ספק תקין על מנת לבדוק אותו על המחשב וגם עם הספק החדש המחשב לא עובד. מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הספק לחשמל, בלי להפעיל את המחשב דרך הכפתור שלו, הלוח מקבל חשמל ומאווררים שמחוברים ללוח (חוץ מהמאוורר של המעבד), הכרטיס מסך, הכונן הקשיח, כולם מקבלים חשמל (הסידירום באופן מוזר לא מקבל חשמל), כלומר הם מתחילים לפעול אך כמו שאמרתי המאוורר של המעבד לא פועל ואין לי בכלל פוסט.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר המאווררים במחשב למשל פועלים לכן אני מעריך שזה לא הספק.עכשיו ההתלבטות שלי היא האם זה הלוח אם הוא המעבד.האם יכול להיות מצב שהמעבד נשרף והלוח אם תקין ? ולהפך ?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים כן יכול ליהיות מצב כזה..אם יש לך רכיבים חלופיים תנסה לשים מעבד במחשב אחר מעבד אחר בלוח שלך וכ'ד.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים שאלה, המחשב מצפצף?לדעתי זה הספק, כלומר, מספיק שיש מתח לריילים של ה-12V המאווררים יסתובבו, יכול להיות שנשרף רק הרייל של ה-5V או של ה-3.3V (כבר ראיתי מקרים כאלו).נ.בעוד שאלה, הספק ג'נרי?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר לא, הספק הוא ספק 410W של ThermalTakeאם אתם אומרים ששווה לבדוק ספק אחר אין לי בעיה לעשות את זה, אני אדבר עם חבר ומחר כבר אני אוכל לבדוק עם ספק חדש.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים יש לך נורות על הלוח אם?אם כן תבדוק אם הם דולקות בזמן ההפעלה אם כן זה המעבד אם לא זה הלוח ויכול להיות שגם המעבד.לגבי הספק..... נראה לי שהוא בסדר אם ההארד דיסק עובד נסה להפעיל ולהוציא את הסידירום אם המגש יוצא אז לדעתי הספק ניצל.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני הייתי מהמר על לוח האם שנשרף. תנסה לחבר מאווררים ישר ללוח אם ותראה אם הם מסתובבים.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר עידכון אנשים:הבאתי ספק תקין על מנת לבדוק אותו על המחשב וגם עם הספק החדש המחשב לא עובד. מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הספק לחשמל, בלי להפעיל את המחשב דרך הכפתור שלו, הלוח מקבל חשמל ומאווררים שמחוברים ללוח (חוץ מהמאוורר של המעבד), הכרטיס מסך, הכונן הקשיח, כולם מקבלים חשמל (הסידירום באופן מוזר לא מקבל חשמל), כלומר הם מתחילים לפעול אך כמו שאמרתי המאוורר של המעבד לא פועל ואין לי בכלל פוסט.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר יש על הלוח מין צג קטן של שתי אותיות שנותן בדרך כלל צירוף אותיות ובחוברת של הלוח כתוב מה כל צירוף אומר.הלוח הקטן הזה פועל והוא מציג את האותיות FF שכפי שזכור לי תמיד הציג אותן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.