פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אז קניתי אותו, מזל טוב לי... משהו אחד מטריד אותי.. המכסה של ה"היטסינק" בצבע זהב ובעוד באתר החברה הוא בצבע כחול... http://www.albatron.com.tw/images/product/it/vga/picture/big/6800.jpg האם המוצר שמכרו לי מזוייף??
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים גם אני קניתי... זה באמת לא דומה לתמונות אבל הזהב הזה זה נראה לי הצלעות קירור מנחושת או משהו איך הכרטיס? עוד לא יצא לי לשים אותו... הוא בדיוק אותו הדבר רק בצבע זהב? עריכה: במבט חוזר על הכרטיס נראה שיש מאוורר שמקרר פלטה גדולה שמכסה את רוב הכרטיס, אבל חלק מהפלטה נראה כמו הרבה צלעות קירור... וה"היטסינק" באמת בצבע זהב
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים זה נחושת בכלל?זה בצבע של נחושת ואני לא מצליח לחשוב על עוד מתכת בצבע הזה...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר אין לי מצלמה לצלם אותו, אבל מתחיל להטריד העסק הזה...אולי מכרו לי LE??? :-\בכל אופן שלחתי מייל לאלבטרון...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אין לי מצלמה לצלם אותו, אבל מתחיל להטריד העסק הזה...אולי מכרו לי LE??? :-\בכל אופן שלחתי מייל לאלבטרון...רק בגלל שהקירור שונה אתה חושב שזה LE? אני חושב שהוא אולי אפילו יותר טוב מזה שבתמונה... לא מבין כל כך בעסק הזה אז אולי אני טועה
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים תמונה של הכרטיס תוכל מאוד לעזור,למרות שעל פניו (לפי דבריך) קבלת LE(שזאת גרסה מסורסת וחלשה של NU)
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר אוקיי אנשים יקרים עכשיו באמת צריך את עזרתכם לפני שאני שורף איזו חנות מחשבים...ב 6800 יש 12PIPES וב LE יש 8...איך אני בודק כמה יש לזה שברשותי???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.