פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים OPEL זה ממזמן לא גרמני... זה הולדן באוסטרליה ווקסהול באמריקה ובאנגליה... ובקיצור זה GMCההתנהגות כביש של הלוטוס אוכלת הרבה מכוניות אחרות, גם אם תשים את שניהם בישורת אני לא ממש בטוח שהלוטוס תגמגם שם... SPEEDSTER זה סתם גימיק, זה לא מכונית ספורט... נראית טוב- כן, אבל עדיין הלוטוס נראית יותר טוב.מזה אופל זה לא גרמני?זה שבאנגליה הוא מיוצר תחת השם ווקסהול ובאוסטרליה תחת השם הולדן לא אומר שאופל זה לא גרמני...זו מכונית מוצלחת מאוד בגרמניה (אופל בכלל לא הספידסטר)מה גימיק בספידסטר, היא בול כמו הלוטוס רק עם מנוע יותר חזק ויותר מתקדמת מכאן יותר טובה, אה והיא גרמנית.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים האופל לא יותר טובה. במבחן שאני ראיתי הלוטוס עקפה את האופל בבערך שנייה למרות שהאופל יותר יקרה (ב-2000 ליש"ט)...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אני לא אוהב מכוניות קטנות כאלה. אבל זאת פשוט מדהימה אבל את האופל אני לא אוהב, נראית חלשה.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר כמה האופל ספידסטר עולה בארץ?? או אמורה לעלות?נו יש למשהו תשובה??ועוד שאלה, האם הספידסטר באמת טובה כמו הלוטוס??
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים בלי קשר לעולם, אני מאוהב באודי הזה :'([attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מזה אופל זה לא גרמני?זה שבאנגליה הוא מיוצר תחת השם ווקסהול ובאוסטרליה תחת השם הולדן לא אומר שאופל זה לא גרמני...זו מכונית מוצלחת מאוד בגרמניה (אופל בכלל לא הספידסטר)מה גימיק בספידסטר, היא בול כמו הלוטוס רק עם מנוע יותר חזק ויותר מתקדמת מכאן יותר טובה, אה והיא גרמנית.אופל היה גרמני,היום הוא סתם מותג וסמל.זה כמו שתגיד היום שSEAT זה ספרדי או צרפתי (תלוי באיזה תקופה)
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני לא חושב שמשהו באמת יוכל לענות לך על זה... באופן אוביקטיביאוטו פשוט מהמם!!!!כל מה שגבר צריך בחיים זה אוטו כזה אנגלינה ג'ולי קונדומים וכסף לדלק והוא מסודר...... ;Dאממ..וכמה בירות וכמה נישנושים כי הבירות הולכות עם משו מלוח בצד...ולילי, נייר טואלט משובח.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר להגיד ת'אמת.. הסתכלתי והאופל ספידסטר בכלל לא דומה ללוטוס (נראית הרבה יותר ישרה כאילו) משהו מכיר עוד מכונית ספורט אמיתי בסביבות המחיר הזה?? (ולא לפחות איזה 150 אלף דולר כמו כל הת'ראדים שנפתחים פה...)
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אוטו דווקא נחמד..ביצועים סבבה אבל 132MPH?...זה בקושי 220...קמ"ש...עזבו אותכם לאוטו קטן אין כמו גלארדו (:
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר אוטו דווקא נחמד..ביצועים סבבה אבל 132MPH?...זה בקושי 220...קמ"ש...עזבו אותכם לאוטו קטן אין כמו גלארדו (:אומרים בעברית גאיירדו אם לא אכפת לך.. ושם לב להבדל ה"קטן" של 100 אלף דולר פלוס הפרש במחיר...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אוטו דווקא נחמד..ביצועים סבבה אבל 132MPH?...זה בקושי 220...קמ"ש...עזבו אותכם לאוטו קטן אין כמו גלארדו (:בקושי?כאילו שאם תקנה מכונית שעושה 260 אתה באמת תעבור את ה 220.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מישהו ממכם שם לב במשקל של האותו הזה - הוא שוקל פחות מ 900 קילו.הוא מצויין לפניות חדשות ובקיצור זה רכב לא למהירויות גהוהות אלא ל"סיבובים"
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר נו.. בדיוק מה שצריך להיות.. (זה לא שבארץ אפשר באמת לעבור את ה-180 קמ"ש.. מגבילים לך את האוטו כשהו נכנס)עכשיו תענו בצורה אובייקטיבית:יש או אין מכונית בסביבות אותם נתונים שמתחרה גם מבחינת מחיר בלוטוס הזו?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מכוניות מדהמות מבוססות על הלוטוס 7. מגיעות בבניה עצמית לחץ כאן שימו לב למחירים ולמנועים וכחות הסוס - הרכבים האלו שוקלים פחות מ 500 קילו כך זה מטורף לחלוטין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.