עבור לתוכן

כמה אחריות יש על ה6600GT של לידטק בפנדה?

Featured Replies

פורסם

1. כמה אחריות יש עליו?

2. הביצועים שלו בסדר נכון? אין איזשהם חסרונות שימנעו מלקנות אותו..?

3. על הXFX לגרסאת הAGP שיש בKSP יש רק שנה אחריות? שווה את ה1180 שקל?

פורסם

בפנדה בדרך כלל יש לך אחריות מעולה עד שהמוצר יתקלקל :lol:

וזה אחלה כרטיס

פורסם

שלום! לא כדאי לקנות משהו כזה מאולה! צריך משהו שהכל עובד אצלו ועובד טוב יש לי GFORCE FX 5200 ועובד לי הכל בטיל יש לי GFORCE מיותר אתה יכול לקנות ממני רק ב 160 מכיר רגיל הוא בין 300-400 אז אם אתה רוצה שלח לי מאייל:

avishai1b@msn.com

יום טוב! :xyxthumbs:

פורסם

שלום! לא כדאי לקנות משהו כזה מאולה! צריך משהו שהכל עובד אצלו ועובד טוב יש לי GFORCE FX 5200 ועובד לי הכל בטיל :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: יש לי GFORCE מיותר אתה יכול לקנות ממני רק ב 160(שקל לא הייתי מוציא על זה ) מכיר רגיל הוא בין 300-400 אז אם אתה רוצה שלח לי מאייל:

avishai1b@msn.com

תגיד לי אתה חי בסרטים?!?! עם כן זה לא מקומך

אל תדבר שטויות בבקשה .. תודה :nono:

פורסם

שלום! לא כדאי לקנות משהו כזה מאולה! צריך משהו שהכל עובד אצלו ועובד טוב יש לי GFORCE FX 5200 ועובד לי הכל בטיל יש לי GFORCE מיותר אתה יכול לקנות ממני רק ב 160 מכיר רגיל הוא בין 300-400 אז אם אתה רוצה שלח לי מאייל:

avishai1b@msn.com

נשמע כמו חברים שלי שאומרים שהFX 5200 64 BIT שלהם יותר טוב מהרדאון 9700PRO שלי ונותן את אותה איכות תמונה ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

קודם כל לפני שאתה מציע כאלה הצעות תלמד לאיית !

מעולה ולא מאולה

פורסם
  • מחבר

אבל לא עניתם לי על השאלה... כמה זמן האחריות עליו? שנה? שנתיים? שלוש?

ומה בקשר לXFX ב1180 שקל...? זה זול מאוד... שווה את הסיכון של שנה אחריות+שירות גרוע

פורסם

1. כמה אחריות יש עליו?

אתה מוזמן להתקשר אליהם ולשאול אותם. אין לנו שום קשר אליהם ואנחנו לא מייצגים אותם.

אבל לא עניתם לי על השאלה... כמה זמן האחריות עליו? שנה? שנתיים? שלוש?

הגבת שני וחצי לפני שהספקתי לשלוח את התגובה.

ומה בקשר לXFX ב1180 שקל...? זה זול מאוד... שווה את הסיכון של שנה אחריות+שירות גרוע

עם כל הכבוד, מאיפה הגעת למסקנה שבחנות אשר מוכרת את ה-XFX עם שנה אחריות יש שירות גרוע? - מאשכול או שניים של לקוח מאוכזב? - ומה עם שאר אלפי הלקוחות שרכשו שם ומרוצים?

שירות זה ענין סוביקטיבי, גם בחנות זו וגם בחנויות אחרות. יכול להיות שאתה תהיה בסטטיסטיקה של אלו שקיבלו שירות גרוע ויכול להיות שלא. למיטב נסיוני איתם לרוב הם בסדר גמור.

בהצלחה ברכישה, ולגבי שאלות של אחריות, בבקשה תתקשר לחנות כי הם יודעים הכי טוב מכולם.

פורסם

avishai1b@msn.com

אתה טכנאי?

פורסם

אתה טכנאי?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

צודק ...

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים