עבור לתוכן

Multimedia Audio Controller - המחשב מסרב להשמיע סאונד.

Featured Replies

פורסם

לאחר שהמחשב שלי נשאר בדד מספר ימים בבית, חזרתי אליו לגלות שסאונד לא עובד.

מיד הלכתי לחפש את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (שמובנה על המאת'רבורד P4P800) חיפשתי ומצאתי , כאשר אני מנסה להתקין הוא מגיע ל100 האחוזים ואומר לי שהוא לא מזהה דרייבר! (ואני לתומי הייתי בטוח שזהו הדרייבר) ומציע לי לעשות ריסטרט ולהריץ את ההתקנה של הדרייבר שוב.

כמו כן לפני זה מישהו הציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר הזה אז עשיתי לו אנ-אינסטול בתקווה שהווינדוס שלי יתקין אותו מחדש

טעות מרה...המחשב עם כל אתחול מחדש מציע לי להתקין את המולטימדיה אדיו קונטרולר הארור הזה - אבל הוא אינו מתקין אותו בטענה שאין לו אמצעים לעשות זאת (ייתכן שזה קשור בעובדה שהווינדוס שלי אינו מקורי).

במנהל ההתקנים ליד המולטימדיה יש את הסימן שאלה או משהו צהוב הזה - בת'כלס הוא פשוט לא מזהה אותו ושם אותו בהגדרה של Other Devices .

בדקתי על הבעיה הזאת באינטרנט ואני ממש לא היחיד שעובר את הסיוט הזה - הרבה אנשים באינטרנט ניגשים עם בעיות מהסוג הזה והתשובה היחידה של אנשים להם היא להוריד דרייבר (אז אל תגידו לי לעשות את זה - הדבר כבר נעשה והדרייבר לא מסוגל להתקין את עצמו).

בבקשה ענו במהרה מכיוון שאני ככה קרוב לחבוט במחשב שלי נמרצות. :kopfpatsch:

פורסם

תנסה להתקין את הדרייבר ממצב בטוח

ותבדוק שיש לך את הדרייבר הכי עדכני ..

פורסם

הדרייבר שהורדת מתאים למערכת הפעלה? (את זה רשום באתר של היצרן)

הסרת את הדרייבר הנוכחי מהוספה הסרה לפני שניסיתה להתקין?

אתה בטוח שהדרייבר שהורדת הוא ללוח שיש לך ולא לאחר? יש דגמים דומים

תעשה מה שמתואר פה

פורסם
  • מחבר

כן, הדרייבר הזה מיועד למערכת שלי (לא צריך להיות גאון גדול בשביל לדעת איזה לוח אם יש לך ואז להוריד דרייבר בהתאם ללוח אם ולגירסאת הווינדוס).

אני אנסה את הסייף מוד באמת, לא חשבתי על זה.

עוד עצות?

פורסם

כן ,ה"פה" בתגובתי הקודמת זה לינק..

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק מה קורה שם - ההגדרות כמו בתמונה הם כמו אצלי (ברירת מחדל כמו שהבחורצ'יק אמר)

ואין לי מושג איך להעביר סלוט בגלל שאני אפילו לא יודע מה זה סלוט.

גם כל הקטע של הסייף מוד לא עבד.

פורסם
  • מחבר

יהודים רחמניים ... עזרה! (סליחה על הדאבל פוסט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים