עבור לתוכן

אני מ ב ו ל ב ל -יבואן רשמי/לא רשמי , אחריות 1/3 , ...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הקדמה:  ****** מי שרוצה לדלג לת'כלס שיקפוץ לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת  שלמטה - אבל אשמח אם תקראו הכל ******

אני הייתי די סגור על זה שאני קונה A75 של CANON ממקום מסויים, ואז לפתע פתאום אחותי האירה והעירה את עיני

למס' נקודות שדרשה התייחסות לגביהן.

מה הקשר לאחותי?? בוא נגיד שהיא מממנת "קצת" מהמצלמה העתידית שלי (אין לי כסף  :nixweiss:  חייל  :nixweiss: )

בקיצור- לפתע התקציב של ה1000 ש"ח לא הספיק לי לקניית מצלמה כמו שתכננתי על אתר ספציפי.

אחותי "דרשה" שאקנה ממקום עם אחריות לטווח ארוך = 3 שנים

ושהיבואן יהיה רשמי  ולא "צ'יקימוקו" ששומעים עליו לראשונה , ואולי לאחרונה!?!?

************                  *לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת*               ************              **********

שאלותי:

1.האם אכן קריטי שאקנה מצלמה עם אחריות ל 3 שנים (!!) ? וכן של יבואן רשמי ??

אני מתלבט בין זו של קרט(=הרשמי) לבין זו של 4H .

אשמח אם תוכלו לספר לי על  "מגעים" שהיו לכם איתם- איך היה היחס, השירות, האם ניסו לנפנף/להאשים

אתכם  בתקלה על לא עוול בכפכם???

2.אחותי נוסעת לאילת לסופשבוע- האם  כדאי-לי-מאוד-מאוד לנצל הזדמנות זו ולקנות במחיר יותר זול את המצלמה?

אפילו "על חשבון" סעיף 1, כלומר שזה לא יהיה היבואן הרשמי, אך אחד כזה שכן(!!) יתן אחריות ל 2 או 3 שנים?

3.מה ידוע לכם על האמינות של " camera-eilat ??? ועל זו של 4H????

האם ידוע לכם על עוד חנויות ספיציפיות לקנית מצלמה באילת, כך שישתלם לי???

נ.ב. - אם זה רלוונטי או לא אני גר באיזור חיפה כך שאני יכול להגיע למרכז בשעת הצורך תיקון/אחריות/מה-שלא-יהיה/...

אבל זה לא הכי נוח לי

תודה מראש לכולם

[נ.ב.2 . - הכנתי לעצמי רשימונת של חנויות(מקוונות ולא מקוונות) שכנראה לא מומלצות+קישורים לכך, לגיטימי/רצוי/מקובל להעלות את זה??

פורסם

מקאראט הייתי מתרחק... יותר מדי דיעות לא חיוביות שמעתי עליהם.

מה שבעצם משאיר לך את 4H (האתר - camera.co.il) ואת D.P.S (האתר - camera4less.co.il).

4H מקנים אחריות ל 3 שנים על מרבית המצלמות החדשות והמחודשות שהם משווקים, תוך כדי מתן שירות מהימן ומהיר. מה שגם לא עושקים במחיר, כמו קאראט.

D.P.S מתעסקים עם יבוא אפור של מצלמות, מחירים זולים ביותר ושנת אחריות אחת. איכות השירות נתונה בסימן שאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים