פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים כשאני מנסה להתקין XP על המחשב שלי אני מגיע לאחר זמן קצר למסך כחול שבו כתוב: "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer" לאחר מכן המסך הכחול ממליץ לי לבצע בדיקת וירוסים וסריקת דיסק ולנסות להתקין את ה-XP מחדש (באנגלית כמובן, ועשיתי את זה). בסוף המסך הכחול כתוב הדבר הבא: "STOP: 0X0000007B (0XF898563C, 0X0000034, 0X00000000, 0X00000000) ניסתי להתקין 3 גירסאות שונות של XP וכל פעם הודעת השגיאה חזרה. כרגע יש לי Win 98se. מה לעשות? תודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים רוב הסיכויים שיש בעיה עם הזכרונותכנראה מבחינת תזמונים או תדרתוריד ממטסט+ ותעלה אותו מדיסקטכדי לבדוק שהזכרונות תקינים
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר ממטסט? אתה יכול להביא לי בבקשה קישור לתוכנה הזאת?-עריכה-נדמה לי שמצאתי אותה- http://hcidesign.com/memtest/download.html ?
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים ואם אתה רוצה את גרסת הסידירום לחץ כאן נדמה לי שמצאתי אותה- http://hcidesign.com/memtest/download.html ? זה לא זה,ובכלל זה לבדיקה דרך הוינדוס
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים היא כן עובדת ,אם אתה לא יודע איך ליצור תדיסקט/לצרוב תדיסק או להגדיר תביוס בהתאם זה עניין אחראם תוריד את גרסת הדיסקט תריץ install.bat זה ישאל כונן רשום a והקש אנטר,הכנס דיסקטאם תוריד את גרסת הסידירום אז תצרוב כimage אם נרויש להגדיר את מכשיר האתחול הראשוני בביוס בהתאםami bios - boot>>boot device priority>>1st boot deviceaward bios - bios features setup>>boot sequence / boot>>1 / advanced bios features>>first boot deviceאחרי שהתוכנה עלתה לחץ על c וכנס ל test selection ובחר בall testsהתוכנה רצה ללא הפסקה עד שעושים ריסט ..תן לה לפחות 6 שעות בשביל תוצאות מדוייקות
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר הרצתי את הקובץ הזה וזה מה שקיבלתי- במסגרת- תיאור של התוכנה ומטרותיה. למטה הייתה כתובה הודעה כאזת:"error: can't find "rawrite.exe". this program must be in the same directory as the install script.installation failed!press any key to continue..."
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים תפתח את כל מה שיש בzip לאיזהשהי תיקיה ואז תריץ install.bat,ממה שהבנתי רק הרצת את הinstall מתוך הzip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.