עבור לתוכן

AMD, אבל איזה? 747/939

Featured Replies

פורסם

תראו כול אחד והשיקולים שלו אני למשל משחק קונטאר סטרייק ו קונטאר סטרייק סורס בנתיים המערכת שלי מחזיקה הכול (מה שיצא בשנה ובשנתיים הקרובות)

על הגדרות גבהוות כמו גדול אחרי 3 שנים אני ימשיך לשחק קונטאר גם לארח 3 שקנים אז אני לא יצטרך לשדרג

פורסם

עם הזמן הלוח, הכרטיס מסך, הדיסק הקשיח, המעבד ורכיבים אחרים עלולים להתיישן/להתקלקל ואז תעשו שידרוג של מעבד + לוח + כרטיס לפחות, מה שישפר את הביצועים בהרבה מאשר לשדרג רק את המעבד כאשר יהיה קשה יותר להשיג כרטיסים מסוג AGP והלוח של היום ייחשב כישן עם ביצועים נמוכים.

זה לא ממש נכון

כל עוד הצ'יפסט תומך בHTT של 1Ghz הוא אמור להתאים מבחינה טכנית ומבחינת ביצועים לכל מעבד שיצא בעתיד, והחלפת הלוח לא תיתן לך שיפור בביצועים אם תשאיר את שאר החלקים

פורסם

זה ממש ביזבוז כסף לקנות היום 754 לפי דעתי משום ש 754 יעלם בקרוב מהמדפים וה 939 יהיה הסוקט הראשי של AMD

אני בטוח שלא יהיה איכפת לכם שיהיו לכם אופציה לשידרוג בעתיד כי זה אף פעם לא מזיק.

אף אחד פה לא יכול לחזות את העתיד לדעת אם הוא ירצה לשדרג או לא ירצה לשדרג אבל זה תמיד נוח שיש את האפשרות.

אני אישית קונה מחשב בפברואר עם מעבד AMD 3000+ S939 ולוח בינתיים ASUS A8N SLI DELUXE עד שאני אקנה אולי יצא לוח עם יותר פיצ'רים,

אך בינתיים זה מספיק לי.

עם לוח כזה אני אוכל לשדרג עוד שנתיים מעבד ועדיין יהיה לי לוח פצצה שיהיה אפשר להשתמש ב SATA 2 שיש לו ובעוד כל מיני דברים כשהם יצאו,

והכי טוב יש לי אפשרות של חיבור 2 כרטיסי מסך אז אני לא מבין כל-כך מה ההיתלבטות ואם למישהוא אין תקציב כזה אז הוא יכול לקחת לוח זול יותר ב 600 - 700 שקל והוא גם יהיה טוב אבל זאת כבר ההחלטה שלכם.

פורסם

זה ממש ביזבוז כסף לקנות היום 754 לפי דעתי משום ש 754 יעלם בקרוב מהמדפים וה 939 יהיה הסוקט הראשי של AMD

אני בטוח שלא יהיה איכפת לכם שיהיו לכם אופציה לשידרוג בעתיד כי זה אף פעם לא מזיק.

אף אחד פה לא יכול לחזות את העתיד לדעת אם הוא ירצה לשדרג או לא ירצה לשדרג אבל זה תמיד נוח שיש את האפשרות.

אני אישית קונה מחשב בפברואר עם מעבד  AMD 3000+ S939 ולוח בינתיים ASUS A8N SLI DELUXE עד שאני אקנה אולי יצא לוח עם יותר פיצ'רים,

אך בינתיים זה מספיק לי.

עם לוח כזה אני אוכל לשדרג עוד שנתיים מעבד ועדיין יהיה לי לוח פצצה שיהיה אפשר להשתמש ב SATA 2 שיש לו ובעוד כל מיני דברים כשהם יצאו,

והכי טוב יש לי אפשרות של חיבור 2 כרטיסי מסך אז אני לא מבין כל-כך מה ההיתלבטות ואם למישהוא אין תקציב כזה אז הוא יכול לקחת לוח זול יותר ב 600 - 700 שקל והוא גם יהיה טוב אבל זאת כבר ההחלטה שלכם.

זה משאני רוצה לעשות רק באמצע ינואר.

אבל בגלל שאני לא אקנה 2 כרטיסי מסך,גם בעתיד לא נראה לי,אז אני חושב ללכת על לוח NF4 רק בלי SLI שיעלה איזה 1000-1100 ש"ח...

מה לגבי כרטיס מסך אחי על מה אתה הולך?GTGEFORCE 6600 PCI-E ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים