עבור לתוכן

AMD, אבל איזה? 747/939

Featured Replies

פורסם

שלום שלום, :) ;D

שאני יבין אחת ולתמיד מה עדיף לקחת ?

AMD Athlon 64 3000 Socket 939 + BOX

+

Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX - לוח טוב?

+

256X2 DDR DUAL

או

AMD Athlon 64 3200 Socket 747 + BOX

+

Gigabyte GA-K8NS PRO nForce III 250

+

512 DDR רגיל

תודה רבה אנשים. :)

פורסם

רק רציתי להגיד שאני גם באותה דילמה לגבי אם הלוח טוב או לא

אבל לאחר סקר קטן אם כבר אני אישית ממליץ על סוקט 939 ולא על 754

מכיוון שבעוד שנה כאשר תקצה לשדרג יש הרבה מעוד מעבדים שהם יותר חזקים ובסוקט הזה

ואילו סוקט 754 אם אני לא טועה המעבד האחרון כרגע לסוקט הזה הוא 3400+

אז זה לפחות המלצה שלי

ואם אפשר באמת לבקש שמישהוא יעביר חוות דעת על לוח האם לסוקט 939

פורסם

אם התקציב מאפשר כמובן ש939 אין מלחמה בין השניים המנצח ידוע מראש, זה רק עניין של תקציב..

פורסם
  • מחבר

מבחינה תקציבית ה-9200 עולה קצת יותר מכוון שהוא יותר מהיר ?

חוץ מעניין השדרוג יש עוד סיבה לקחת 939?

מה בעניין זה שבלוח הזה יש dual memory

2X256

תודה. :):xyxthumbs:

פורסם

אני לא מסכים בעניין השדרוג,

הרי אני לא מתכוון להחליף מעבד עוד שנה וקצת, בעיקר אם אני קונה עכשיו

אני מתכוון להחליף עוד שנתיים-שלוש, עד אז, אני ארצה

להחליף את הלוח אם שלי בכל מקרה (אני מדבר כאילו שיש לי 939)

אז למה לא לקנות את ה754 עכשיו?

פורסם

אני הייתי לוקח 939 משתי סיבות:

(רוב) לוחות ה nforce4 יהיהו לתושבת הנ"ל.

3700+, הוא המעבד החזק ביותר לתושבת זאת, שאת מעבדיה יחדלו ליצר, ותושבת 754 תהפוך להיות של הסמפרונים.

וסיבה שלישית ואחרונה, היא שבעתיד, כשיהרס לך ה a64ת ותרצה לממש את האחריות, מה שתקבל יהיה..... סמפרון 3100+.

פורסם

אתם מדברים טונה שטיות "תרצה לשרג" כן בטח אני מחליף מעבד כול שנה דההה? או מה ? בן אדם מחליף מעבד כול 4-3 שנים וזה עוד אם הוא גיממר שרוצה לחדש

בן אדם שסתם משחק משחקים לא כבדגים משדרג כול 5 שנים

פורסם

בולשיט, רוב האנשים שאני מכיר משדרגים כל שנה

בגלל שהיום 939 עולה כפול כסף ממה שפעם עלה לוח+מעבד, אז נגיד שישדרגו פעם בשנתיים

4 שנים זה רק ילדים שמתגייסים ולא יצטרכו במשך 3 שנים מחשב כבד..

פורסם

שטויות...אני כל החיים שלי משחק במשחקים ואף פעם אבל אף פעם לא החלפתי מעבד רק כרטיסי מסך או הוספת זכרון והארדיסק.

פורסם

אני בדיוק עם אותה דילמה, 3000 של 939 או 754. הקטע של השדרוג די נכון,בגלל שאם יהיה משהו שאני אשדרג במחשב החדש שאני קונה זה יהיה המעבד (שאר החלקים מספיקים לעוד הרבה זמן), ואחרי הכל, ה3000 זה לא כזה היי-אנד, ומאד יכול להיות שבעוד שנה שנתיים יהיו 939 מהירים בהרבה במחירים נמוכים.

הקטע זה הוא המחיר, אמנם ה754 זול רק ב80 שקל, אבל יש לו גם את הלוחות של אפוקס שעולים רק 550 :)

אני חושב שאני אלך על ה754, מטעמי תקציב...

פורסם

למה לא חייב ?

אני בדר''כ משחק קונטאר סטרייק אז המחשב מחזיק אותו כמו שצריך ועוד שנה עובדים לסרוס אז גם המחשב יחיזק את זה כמו גדול

פורסם

אני מחכה לסמפרון S939 שאמור לצאת בתחילת 2005 .

עם אוברקלוקינג וג'יגה זכרון דואל צ'נל הביצועים יהיו יפים מאד ( למעשה גם את'לוןXP מתאים לכל השימושים)

ועם כ.מסך מהשורה הראשונה , כמו 6800GT תתקבל מערכת מצוינת עם אפשרות שידרוג זול של מעבד .

פורסם

אני הולך על 939

לגבי הלוח אני מחכה שבועיים,לראות מה אומרים על ה NF4 כי כנראה אקח אותו,זה אמור להיות הלוח המנצח!

פורסם

אני לא חושב שיש סיבה מצדיקה ללכת על S939 בעוד S754 מראה בינתיים את אותם הביצועים (בערך).

עם הזמן הלוח, הכרטיס מסך, הדיסק הקשיח, המעבד ורכיבים אחרים עלולים להתיישן/להתקלקל ואז תעשו שידרוג של מעבד + לוח + כרטיס לפחות, מה שישפר את הביצועים בהרבה מאשר לשדרג רק את המעבד כאשר יהיה קשה יותר להשיג כרטיסים מסוג AGP והלוח של היום ייחשב כישן עם ביצועים נמוכים.

פורסם

להבנתי ה S939 נותן כמה אחוזים יותר טובים של ביצועים ויש לו יכולת OC טובה יותר...

בלי קשר, אני מתכוון גם לרכוש S939 בחודשים הקרובים (AMD 64 3200+ S939 עם איזה MSI NEO2 PLATINUM).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים