פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים האם יש אפשרות לקחת קישח שעובד ולהפוך אותו לנגן MP3? שמעתי שאפשר אם כן איך?!
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר עזבו את הפרטים של מערכת הפעלה! אני שאול האם יש אפשרות להפוך אותו לנגן MP3?
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים לא, אתה צריך לתת לו חיבור חשמל של 12 וולט תמיד. אתה גם צריך לחבר לו כבר שישלח לו מידע וזאת הבעיה
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים טוב, שאתה מדבר עברית מקוצרת...לא הבנתי מה הכוונה דיסק קשיח (בהתחלה חשבתי FIRMWARE לא משנה..) + כלים + רכביםי אלקטונים = נגן MP3 ? ממה אתה חושב שהוא מורב ??!?נראה לי בעייתי להשיג את הרכיבים...כמו להגיד "מנוע + פח + שלדה + הגה = אוטו ?!?"אם אתה רוצה באמת, סתכל פה:http://open.neurosaudio.com/archives/2004/12/why_neuros_is_r.htmlיש שם את כל התרשים החשמלי של איך לבנות את נגן ה MP3 שלהם (שכולל תמיכה בדיסק כמובן), וגם יש את ה FIRMWARE שלו ב OPEN SOURCE, להנאתך...
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר אמרו לי שאני צריך נגדים וקבלים ועוד כל מיני רכיבים חבר שלי סיפר לי. אז אני רוצה לדעת אם אפשר
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים תראה אתה לא מבין באלקטרוניקה אני חושב וגם לא באיך לתקשר בין החומרה שאולי תוכל לחבר עם סירטוט מהאינטרנטזה לא בליגה שלךאבל אם כן תצליח תפרסם פה את הפרוייקט הזה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.