פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים שלום, מישהו מכיר את החיה הבאה:נגן MP3 נייד שתומך בקריאת דיסקים של DVD (שעליהם צרובים MP3-ים), ללא מסך. אני יודע שקיימים כל מיני כאלה שכוללים מסך, אבל הם כבדים והסוללה לא מספיקה. אני פשוט רוצה מכשיר שיחליף את הדיסקמן הישן שלי, ולא איזה overkill.דודו :s05:
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים יש ל iriver הוא עולה 2000 שקל http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=imp1100&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0 טעות שלי זה לא תומך ב DVD. יש ל סוני שתומך ב DVD אבל לא חושב שמוכרים אותו בארץ.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר ידוע לך אם עובדים על משהו כזה.. ואם לא למה?נראה לי כהתפתחות טבעית...
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים כנראה שכולם מנסים כרגע לעלות על הגל של נגני HARD DISK במקום להשקיע במעבר מ CD ל DVD, אולי גם קשור לצריכת חשמל גדולה יותר וכו'....
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים גם אני חשבתי על האפשרות הזאת זה אחלה של דבר לצרוב 4 ג'יגה שירים ולשמוע ככה אמפי3 דיסק אחד יכול להספיק לטונות של מוזיקה..לא נראה לי שיש בארץ כאלה אבל לאחר חיפוש קל ראיתי שיש כאלה בחו"ל כבר כמו למשל Sony MPD-AP20Uנראה לא רע אבל זה לא ממש אקטואלי בשבילך..רק שתדעו שזה כבר קיים למי שיכול לקנות בחו"ל לפחותמהטרד הקודם בנושא, למרות שהחיה הזאת לא נראת לי חיה במיוחד ובטח יהיה קשה למצוא את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.