עבור לתוכן

בעיה ב-Albatron GF6600GT

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב.

מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד.

דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מוזר מהמחשב לאחר ההתקנה. פתחתי מהר את המחשב אבל שום דבר לא היה שרוף וכל המאווררים עבדו. בדקתי דרך הביוס (לא יודע כמה זה עוזר) וטמפ' המעבד היתה 38 מעלות ©, ושל הלוח אם 30 מעלות. האם זה בסדר?

המקרה קרה עוד פעמיים ברצף אז הבעיה בטוח לא חד פעמית.

כל עצה לפיתרון הבעיה תתקבל בברכה.

תודה רבה.

פורסם

איזה ספק יש לך והאם הכרטיס מחובר לבד לספק או מחובר בדרך לעוד כמה התקנים? ה 6600GT הינו "חזיר מתח"...

פורסם
  • מחבר

הספק - HEC 300W

לא חיברתי את הכרטיס ישירות לספק, פשוט חיברתי אותו ללוח אם וזהו... טעיתי איפשהוא?

יש לי 2 כונני CD, 2 דיסקים קשיחים, עוד 2 כרטיסי PCI, והתקני USB. אולי זה כבר מעמיס על הספק יותר מדי באמת?

ואיך אני יכול לבדוק כמה אחוז מהכוח שהספק מספק מנוצל?

פורסם

שלום גאי, זה אני דרור מבצפר.

אם אני לא טועה סיפרתי לך בבית הספר שאתה צריך לחבר את הכרטיס דרך חיבור מולקס לספק. אבל אמרתי לך שאני לא בטוח בקשר לזה, כי אני לא מכיר את המבנה של הכרטיס כל כך טוב.

כנראה שבגלל שהוא לא קיבל מספיק חשמל המאורר לא פעל כמו שהוא צריך מה שגרם לחימום, ואולי לבעיה שבגללה המחשב אמר לך שהכרטיס ב- oc.

אז תנסה לחבר את חיבור המולקס עכשיו.

הנה תמונה שלו (הדבר הלבן הזה)

card2.jpg

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה דרור אני אנסה את זה!

ד"א כותבים את השם שלי גיא ולא גאי. ;)

פורסם

חחחח :lol: צודק... אני לא שם לב לדברים האלה שאני כותב במחשב.

פורסם
  • מחבר

דרור תודה רבה!!! :yelclap:

זה עובד עכשיו טוב מאוד והביצועים בשמיים עם מקסימום פילטרים! :)

רק אני מקווה שלא נגרם נזק לכרטיס במהלך המעט זמן שהוא עבד בלי להיות מחובר לספק... :-\

פורסם

אם הוא עובד עכשיו כנראה שלא נגרם שום נזק מיוחד.

תתחדש ותהנה עכשיו מ- fs2004 כמו שצריך :)

תעדכן אותי מחר בבית הספר איך הוא עובד.

ושוב, תהנה! :)

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה! וגם לכל האחרים שניסו לעזור... :)

אני אקפיץ עם הבעיה תחזור (הבעיות האלו לא הולכות לגמרי גם אם זה נראה כך).

פורסם

מה שנקרא:

"אין פסימיסטים. יש אופטימיסטים וריאליסטים" :lol:

פורסם

דרור תודה רבה!!! :yelclap:

זה עובד עכשיו טוב מאוד והביצועים בשמיים עם מקסימום פילטרים! :)

רק אני מקווה שלא נגרם נזק לכרטיס במהלך המעט זמן שהוא עבד בלי להיות מחובר לספק... :-\

:kopfpatsch:

פעם באה תקרא תהוראות.

פורסם
  • מחבר

טוב, כמו שאמרתי שום דבר עוד לא נפתר לגמרי.

הריח שמזכיר קצת ריח של משהו שרוף ממשיך לצאת לי מהמחשב. עכשיו הכל כבר מחובר כמו שצריך והכל חוץ מהריח בסדר גמור!

אם מישהו אולי מכיר את התופעה ויודע מה יכל לגרום לה, אודה לו אם הוא יוכל להסביר לי.

שוב תודה.

פורסם

מהספק כח שלי יש תמיד ריח שרוף חזק והוא מחזיק כבר שנתיים ...

פשוט כשמשתמשים בכל כך הרבה חשמל אז לפעמים יש קצת ריח (דרך אגב זה כיף להסניף אותו )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים