עבור לתוכן

עוד מחשב קורס במשחקים,בבקשה עזרה !

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה...

ועוד פעם יש את הבעיה !

אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס

וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה

אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?!

ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3

עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום !

נו מה זה משחק שמגיע עם הכרטיס מסך וזה מה שהוא עושה ?!

וב half life 2 המחשב שם הגדרות לבד...אבל רציתי לשים את האפשרות של ה water בגראפיקה שיניתי את זה ל enabled והחלתי ואז במשחק ממש אבל ממש בקושי ראו שמהו עלו כל מני חירבושים על המסך !

בבקשה ממכם תעזרו לי אתם לא יודעים כמה זה מבאס לקנות מחשב חדש וזה מה שקורה לך...תחשבו ב 2 המחשבים האחרונים זה קרה לי !

בבקשה תעזרו לי !!!

תודה מראש.

פורסם

התשובה הקבועה למחשב שנכבה בטמצע פעולה

תגדיר לו ב-system settings שבמקרה של תקלה יראה לא יעשה ריסט אוטומטי (ובמקום זה יציג לך מסך כחול עם התוכן של השגיאה)

פורסם
  • מחבר

תודה,הגדרתי אני עכשיו יחרוש את אותו משחק שעשה את הבעיה,אני מקוה לטוב.

לבנתים אולי תוכל לענות לי מה הבעיה עם Half Life 2 ?

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל זה ממש דחוף לי,

אז ככה הבעיה של הריסטרט לא חזרה אם היא תחזור אני יהיה מוכן,

אבל בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיות האחרות והן:

"ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3

עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום !"

"וב half life 2 המחשב שם הגדרות לבד...אבל רציתי לשים את האפשרות של ה water בגראפיקה שיניתי את זה ל enabled והחלתי ואז במשחק ממש אבל ממש בקושי ראו שמהו עלו כל מני חירבושים על המסך !"

תודה מראש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים