עבור לתוכן

סוקט 754 של amd עדיין לא מת.....

Featured Replies

פורסם

אבי, אתה מוזמן לקרוא שוב את החדשות שיצאו כאשר אנוידיה הכריזה על NF4. היא הודיעה מראש שניתן יהיה לשלב NF4 עם תושבת 754. אין שום בעיה.

כמובן שהם אמרו שרק ה-NF4 הרגיל [הגרסה הנחותה מבין כל ה-3] תאפשר זאת אבל אני בטוח שהיצרנים ימצאו דרך לשלב גם את ה-NF4U שמביא איתו תמיכה ב-SATA300 למשל.

זה כמובן ייקח קצת יותר זמן כי כולם רוצים לרכוב על הגל של ה-S939 אבל כאמור במהלך 2005 תראה לא מעט יצרנים שמביאים NF4 גם ל-754. זה גם הולך בבד בבד עם החלטתה של AMD לחסל את ה-SCOKET A ולהעביר את ה-SEMPRON לתושבת 754 על מנת להעמיק את החדירה לשוק הנמוך של מחשבים ב-250-300$.

פורסם

המעבדים בכל מקרה הולכים להיעלם

לפי Roadmaps עדכניות (Anandtech) ככל הנראה ברבע השלישי של 2005 AMD תפסיק לייצר A64 לסוקט 754 ותייצר רק סמפרונים לסוקט הזה. מעבר לזה ה3700+ הוא המעבד הכי חזק שיוצר לסוקט, פרט אולי לאיזה סמפרון שייוצר עוד הרבה מאוד זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים