עבור לתוכן

לפני שאני קונ ה מצלמה

Featured Replies

פורסם

אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: :yelclap: :yelclap:

המצלמה המיוחלת היא CANON A95 ,

המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH  יעלו לי 2,206 ש"ח  :jump: :jump:

הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר :kopfpatsch:

***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה

נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי  :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

אחלה בחירה

לתשומת ליבך - הUltraII מניסיון אישי יועיל לך רק כאשר תעביר את התמונות דרך קורא כרטיסים, כך שאינך חייב לקחת אותו, 512MB אחר שהוא זול יותר יתאים גם :)

אבל מודה שטוב להרגיש שיש לך The Best של כרטיסי הזיכרון (סדרת ה-Extreme יותר מידי :))

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה רבה , עשית אותי בנאדם מאושר עכשיו

ובעניין הכרטיס זכרון , לא כל כך איכפת לי קצב ההורדה מהכרטיס אלא יותר קצב הכתיבה שלו , האם זה נכון שכרטיסים מהירים יותר מקצרים את זמן ההמתנה בין ה SHOTS או שזה לא כשור לכרטיס אלא רק למצלמה???

אני רגע לפני אישור הזמנה שלי , לאשר????? :jump: :jump: :jump:

פורסם

בעיקרון מה שלוקח זמן בין שוט לשוט הוא זה שאתה מצלם שוט, המצלמה שומרת את השוט בכרטיס זיכרון, ואז אתה לוקח עוד שוט,

אבל, חלק מהמצלמות גם יכולות לצלם מספר שוטים ואז לשמור את כולם, ואז כמובן תצטרך לחכותל יותר זמן מאשר שאתה מחכה לאחר שוט אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים