עבור לתוכן

מחשב חדש עושה RESTART בפתאומיות ללא הזהרה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

המפרט הוא:

AMD XP 2500+

לוח - GIGABITE GA7NL400

כרטיס מסך GF FX 5900XT

זכרונות 512 DDR - 266mhz מהמחשב הישן

כל השאר לא עקרוני, אבל הפלא הוא שבשני WINDOWS שונים המחשב פשוט עושה RESTART, בלי שום התראה מוקדמת ללא כול הודעה!

לעיתים אני מקבל את המסך הכחול של WINDOWS XP ואז מידית RESTART, מה שמוזר זה ששמתי לב עכשיו שהדבר קורא רק כש ICQ דולק אצלי, ICQ LITE 4 או לדוגמא במשחק NFSU2 מה זה יכול להיות?

פורסם

תבטל את ה-auto restart במקרה של בעיה ככה שהוא יציג לך מסך כחול

פורסם

כנס ל c:\windows\minidump כווץ מה שיש שם בzip וצרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* ואני יוכל להגיד על ידי מזה נגרם (כל פעם שיש מסך כחול נשמר לוג מפורט לתיקיה הזאת) ,היה אחד אפילו אם לא ראית,זה מראה אותו לשניה אלא אם מוגדר אחרת

איזה ספק כוח יש לך? (ציין גם חברה/דגם לא רק כמה ואט)

פורסם
  • מחבר

הוספתי את הקובץ, ובקשר לספק הוא GENERIC 400W אז.... לא משהוא אני יודע, אבל אני לא מאמין שזה מזה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אבל אני לא מאמין שזה מזה

דווקא כן יכול להיות בגלל זה ,למרות ש400W אמור להספיק למחשב כזה ספקים ג"נריים מספקים הרבה פחות ממה שרשום

תבדוק מתחים אם sandra לחץ כאן כנס ל mainboard information המתחים באמצע בערך מתחת ל voltage sensors רשום אותם בהודעה

בנוסף כנס ל burn-in wizard כדי לבדוק יציבות יהיה רשום למעלה תמתחים שכרגע ובמאמץ רשום אותם בהודעה

תבדוק את תקינותו של הדיסק קשיח אם התוכנה של היצרן ,לזה לא יכול להביא לינק כי לא רשמת איזה דיסק קשיח

תבדוק את תקינותו של הזכרון אם +memtest86 גרסת הדיסקט לחץ כאן גרסת הסידירום לחץ כאן

אם תוריד את גרסת הדיסקט תריץ install.bat זה ישאל כונן רשום a והקש אנטר,הכנס דיסקט

אם תוריד את גרסת הסידירום אז תצרוב כimage אם נרו

יש להגדיר את מכשיר האתחול הראשוני בביוס בהתאם

ami bios - boot>>boot device priority>>1st boot device

award bios - bios features setup>>boot sequence / boot>>1 / advanced bios features>>first boot device

אחרי שהתוכנה עלתה לחץ על c וכנס ל test selection ובחר בall tests

התוכנה רצה ללא הפסקה עד שעושים ריסט ..תן לה לפחות 6 שעות בשביל תוצאות מדוייקות

באשר ללוגים

Mini121904-01.dmp 19/12 - ntfs.sys
Mini121904-02.dmp 19/12 - nv4_disp.dll (דרייבר של כרטיס מסך)
Mini122004-01.dmp 20/12 - לא ברור
Mini122004-02.dmp 20/12 - ftdisk.sys
Mini122204-01.dmp 22/12 - ftdisk.sys
Mini122104-01.dmp 21/12 - savrt.sys (norton anti virus)
Mini122104-02.dmp 21/12 - לא ברור

פורסם

או שאני מפספס כאן משהו או שאתם מפספסים ! הוא אמר שיש לו זיכרון 266MHZ מהמחשב הישן ! ה BURTON צריך זיכרון 333MHZ !! או שכל מי שענה פיספס את זה או שאני מפספס משהו ( למרות שקראתי את השאלה כמה פעמים ! )

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הזכרון שלי אכן 266mhz האם זה חובה?

אני הוצאתי את אחד מהזכרונון בשביל לבדוק אולי אחד מהם לא תקין, וניקיתי אותו עם מחק, החזרתי גם לסלוט אחר, ועכשיו אונמם הבעיה עדיין תקפה, אך הרבה יותר נדירה,

יכול להיות שזה באמת בגלל ה266?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים