פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים שלום.יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or diskבדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל:A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4.כלומר שהוא Archive, System, Hidden.אם אני מנסה להריץ את הפקודה:Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4.אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים תנסה למחוק בעזרת התוכנה:http://www.softforall.com/Utilities/FileDisk/Delete_Doctor09040223.htm
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים שלום.יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or diskבדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל:A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4.כלומר שהוא Archive, System, Hidden.אם אני מנסה להריץ את הפקודה:Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4.אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?תנסה קודם כל למחוק ב- safe mode או ב- DOS (תעלה את המחשב מדיסקט boot).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.