פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים חבר שלי ניסה לסדר עברית במחשב של חברה שלו וכמו שכבר הבנתם, אם אני כותב את זה - הוא לא הצליח עכשיו יש לו בעיה להעלות את הוינדוס עצמו הוא מגיע למסך שה וינדוס טוען את עצמו ועושה ריסט וכך חוזר חלילה... הוא ניסה להעלות דרך Safe Mode אבל גם משם יש בעיה של ריסטים או תקיעות הוא אמר שכשהוא ניסה להעלות דרך ה Safe Mode הוא מבצע ריסט אחרי הקובץ mup.sys יש למישהו רעיון איך אפשר לסדר\ לתקן\ להחליף את הקובץ?? ??? או שהוא חייב לעשות פירמוט? תודה לכול העונים... בברכה דקל
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים שלום,לא ציינת איזה מערכת הפעלה יש ברשותך, האם זה קרה לאחר התקנה של SP2 ל windows xp?
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מחבר הדיסק של הוינדוס היה כבר יחד עם ה SP2עבר בערך שבועיים מאז ההתקנהזה קרה אחרי שהוא רצה לשנות את השפה
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים קרה לי בדיוק אותו הדברהוצאת כל כרטיסי ה pci מהמחשב והפעלת וינדווס פותרת את הבעיהלאחר מכן ניתן להחזיר את הכרטיסים והבעיה לא חוזרת
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מחבר להוציא את כולם ולהפעילבלי שום כרטיס?(אני מניח שלהשאיר את הכרטיס מסך...)
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר טוב אני לא יכול להגיד לכם מה היו התוצאות של הוצאת הכרטיסים כי הוא פשוט טמבל והעדיף להתקין את כול הוינדוס מחדש מאשר להוציא ולהכניס את הכרטיסים!!!! אמרתי לו שזה ביזבוז זמן אבל הוא לא הקשיב מה אתם אומרים, נכון שזה יותר מהיר להוציא ולהכניס את הכרטיסים מאשר להתקין מחדש?
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מה שהיה צריך לעשות זה ככל הנראה שיחזור של של SYSTEM וזה אומר הסרה של כל הדרייברים.זה הדבר הראשון הלאה כבר לא נוכל לדעת לעולם, הבחור פירמט, אבל אם הוא פירמט והבעה לא חזרה אז ככל הנראה מדובר בבעיית תוכנה ולא חומרה, ולכן שיחזור היה ככל הנראה פותר את הבעיה.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר אני דיי בטוח שרשמתי בתגובה הראשונה שהוא ניסה לעשות Sys restoreאבל לא הצליח כי לא הייתה לו גישה גם לSafe modeיש איזה שהיא דרך לעשות את זה אולי דרך ה Rapair בהתקנה של ה XP??
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים אין אפשרות כזאת אבליש אפשרות להעתיק מחדש את הקובץ הפגוםמהדיסק של הוינדווס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.