עבור לתוכן

יש לי בעיה קטנה עם הארדיסק 120GB ATA כנסו לעזרה...

Featured Replies

פורסם

כפי שאתם רואים את המפרט יש לי שתי הארדיסקים אחד

ATA

ואחד

SATA

ה-ATA מתחיל לזייף קצת יש בו חלקים כשניגשים עליהם המחשב ניתקע עד לריסטארט!!! :bash:

מה זה אומר שהוא הולך לשפוך מנוע כי אם כן אז אני צריך את הדברים שיש בו הם חשובים לי מאוד הוא המחסן שלי!!!

יש שם דברים שאני יאבד אותם אני לא יסלח לעצמי!!!

אז מה אפשר לעשות ומה רצוי לעשות?

פורסם

לגבות אותם ולהחליף אותו

מה עוד אפשר לעשות?!

פורסם

מומלץ לא לשחק איתו כדורגל

פורסם

גבה את הנתונים בדחיפות, ולאחר מכן בכדי לנסות להציל את הארד דיסק, נסה לעשות לו LOW LEVEL FORMAT.

פורסם

גבה את הנתונים בדחיפות, ולאחר מכן בכדי לנסות להציל את הארד דיסק, נסה לעשות לו LOW LEVEL FORMAT.

:-\

LOW LEVEL FORMAT לא מתקן בעיות חומרה (אם זה באמת)

פורסם
  • מחבר

הלכתי עם הארדיסק לחברה שקניתי ממנה אותו והם אומרים שהחומר שנימצא על הדיסק לא בטוח שיצליחו להוציא אותו הוא רוצה שאני ישלם לו 120 ש"ח

כדי שהוא רק ינסה להוציא את החומר...ולא בטוח שהוא יצליח להוציא הכל!!!

אז אמרתי אני כבר יחליף את הארדיסק הזה גם כן ל-SATA שיהיו לי שתיים SATA וישאר לי מקום לצורב דיוידי ב-ATA כפי שניתן לראות במפרט...

אז הוא אומר לי שאני יצטרך להוסיף לו עוד 230 ש"ח רק כדי להחליף אותו לSATA וכאילו הארדיסק ההוא ישאר אצלו כזיכוי ביחד יוצא לי 350 ש"ח

הוא אומר שאני לא יכול להוציא את החומר בעצמי וחשבתי אם אני יפעיל את המחשב במצב דוס ויעשה את הפקודה copy *.* המבין יבין אולי אני יצליח לחסוך לי את

ה-120 ש"ח ואז לקבל עליו זיכוי בלי להצטרך לשלם 120 ש"ח.

למה מה כבר הוא עושה ניראה לי שהוא עושה בידיוק כמו שאני חושב לעשות מה אני צריך לשלם על זה 120 ש"ח???

מה אתם ממליצים לי אפשרויות:

1)לשלם לו 350ש"ח לקבל SATA 120GB והוא ינסה להציל את החומר לא בטוח שהוא יצליח הכל...

2)לנסות לעשות זאת בעצמי ולחסוך 120ש"ח ולאחר שאסיים אני יתן לו את הארדיסק ויקבל עליו זיכוי וישלם 230 ש"ח להחלפו ל-SATA 120GB

:s05: ::) :s05:

פורסם

תנסה קודם להוציא את המידע בעצמך, אין לך מה להפסיד.

פורסם

הוא רוצה על זה כסף בגלל שזה עולה לו בזמן. וזה מובן לחלוטין.

להחליף אותו לSATA זה עולה לו כסף בגלל שהיבואן יתן לו את אותו הדגם של הכונן שבאחריות והוא "יתקע" איתו. מה עוד שהוא מעוניין להרוויח משהו מהחילופין מפני שזו העבודה שלו...

נסה להוציא את המידע בעצמך, אין מה להפסיד.

לבצע סריקה יסודית של הדיסק ניסית? לסימון סקטרים פגומים?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לעשות את זה...תן לי את שם התוכנה ותגיד לי איך בדיוק עושה בבבבקשה... :s05:

פורסם

אמממ... סורק הדיסק של חלונות? :kopfpatsch:

פורסם

זה לא יעזור

spinrite זה מה שיעזור אבל היא לא חינמית..

פורסם
  • מחבר

יש לי את התוכנה SpinRite 6 המלאה... ;D

מה עכשיו היא אמור לתקן לי אותו או שאי אפשר לתקן אותו?

אם אי אפשר לתקן אותו האם אני יוכל להעתיק אותו להארדיסק אחר?

:s05: ??? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים