פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל מצאתי אותו זרוק בארון. טוען סוללות שכתוב עליו GP Power Bank "2 עכשיו אין לי מושג במכשיר הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול להטעין בו סוללות של אנרג'ייזר (אלה עם הפרסומת של הארנב)??? וכמה זמן לוקח להטעין 2 סוללות? וזה לוקח הרבה כסף על החשמל? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים יש לי אחד דומה רק שכתוב עליו GP Power Bank "3 אתה יכול להטעין כל סוללה... אבל לוקח הרבה זמן... איזה 12-16 שעות....
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים לך תיקנה סוללות נטענות. אם אני לא טועה עולה איזה 12 שקל סוללה נטענת. אל תתטעין סוללות לא נטענות כי הם יכולות להתפוצץ
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים יש לי אחד דומה רק שכתוב עליו GP Power Bank "3 אתה יכול להטעין כל סוללה... אבל לוקח הרבה זמן... איזה 12-16 שעות....12 עד 16 שעות זה קצת הגזמההטענה של סוללת ניטענות נורמליות נגיד 2300 לוקח 3 עד 3וחצי שעותאיך הגעתה ל 12 עד 16 שעותעם אתה מטעין סוללות רגילות שהם לא ניטענות זה יטעין לך אותם אבל הם לא יעבדו הרבה זמן
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים בשום פנים ואופן לנסות להטעין סוללות! לא רק שזה לא יעבוד זה עלול להיתפצץ(יש גם אזהרה מפורשת על הסוללה), ותאמין לי שאתה לא רוצה שזה יתפוצץ עלייך.צריך לקנות סוללות מיוחדות- חשוב להבין שזה לא "באמת" סוללות רגילות אלה מטענים בצורה של סוללות עם זרם זהה.בקשר ליעילות והמחיר של זה, הסוללות\מטענים האלה של GP דיי יקרים ומשתלמים רק אם משתמשים בהם במכשירים שאוכלים חשמל במהירות(כמו דיסקמן). אם אתה צריך בטריות לשלט של הטלויזיה אז כבר עדיף סוללות רגילות.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים כן 16 שעות להטענה מלאה.http://www.data-nation.com/index.asp?redirect=gp-power2.asp
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מחבר אני צריך את הסוללות בשביל הדיסקמן שאני מקבל אותו בעוד יומיים (סוף סוף חוזר מתיקון). וזה חבל לבזבז כל פעם 30 שקל על סוללות לדיסקמן בגלל שאלה שקניתי אתמול כבר נגמרו.אני מחר אלך ואקנה סוללות "מיוחדות", אבל רק רציתי לדעת אם הם צריכות להיות של החברה GP?ואני יכול להשיג אותם ב-היפרנטו ומקומות כאלה?
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים לא חובה של GP. אבל כמובן הם רושמים שמומלץ שתשתמש רק בשל GP לא צריך להיות גאון בשביל להבין למה.אני הייתי מחפש את הסוללות האלו בעיר. בחנויות אלקטרויניקה שמה המחיר יהיה יותר זול.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים זה נכו ןשהן יתפוצצו כי סוללות נטענות יש להן מבנה כימי שונההמורה לחשמל שנה שעברה רצה להדגים מה יקרה אם הן לא סוללות נטענותלא יצא לצערנו........הכי טוב זה לפוצץ קבלים של 10 מיקרו!!!
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אסור להטעין סוללות רגילות! במיוחד לא אלקליין! hehe... למה יש לי הרגשה שבישראל אחוז הנפגעים מנסיון הטענת סוללות אלקליין (הנודעו לשימוש חד-פעמי) הוא מן הגבוהים בעולם? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.