עבור לתוכן

מצאתי בבית "טוען סוללות" ויש לי שאלה קטנה

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל מצאתי אותו זרוק בארון.

טוען סוללות שכתוב עליו GP Power Bank "2

עכשיו אין לי מושג במכשיר הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול להטעין בו סוללות של אנרג'ייזר (אלה עם הפרסומת של הארנב)???

וכמה זמן לוקח להטעין 2 סוללות? וזה לוקח הרבה כסף על החשמל?

תודה :)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יש לי אחד דומה רק שכתוב עליו GP Power Bank "3 אתה יכול להטעין כל סוללה... אבל לוקח הרבה זמן... איזה 12-16 שעות....

פורסם

לך תיקנה סוללות נטענות. אם אני לא טועה עולה איזה 12 שקל סוללה נטענת.

אל תתטעין סוללות לא נטענות כי הם יכולות להתפוצץ

פורסם

יש לי אחד דומה רק שכתוב עליו GP Power Bank "3 אתה יכול להטעין כל סוללה... אבל לוקח הרבה זמן... איזה 12-16 שעות....

12 עד 16 שעות זה קצת הגזמה

הטענה של סוללת ניטענות נורמליות נגיד 2300 לוקח 3 עד 3וחצי שעות

איך הגעתה ל 12 עד 16 שעות

עם אתה מטעין סוללות רגילות שהם לא ניטענות זה יטעין לך אותם אבל הם לא יעבדו הרבה זמן

פורסם

בשום פנים ואופן לנסות להטעין סוללות! לא רק שזה לא יעבוד זה עלול להיתפצץ(יש גם אזהרה מפורשת על הסוללה), ותאמין לי שאתה לא רוצה שזה יתפוצץ עלייך.

צריך לקנות סוללות מיוחדות- חשוב להבין שזה לא "באמת" סוללות רגילות אלה מטענים בצורה של סוללות עם זרם זהה.

בקשר ליעילות והמחיר של זה, הסוללות\מטענים האלה של GP דיי יקרים ומשתלמים רק אם משתמשים בהם במכשירים שאוכלים חשמל במהירות(כמו דיסקמן). אם אתה צריך בטריות לשלט של הטלויזיה אז כבר עדיף סוללות רגילות.

פורסם
  • מחבר

אני צריך את הסוללות בשביל הדיסקמן שאני מקבל אותו בעוד יומיים (סוף סוף חוזר מתיקון). וזה חבל לבזבז כל פעם 30 שקל על סוללות לדיסקמן בגלל שאלה שקניתי אתמול כבר נגמרו.

אני מחר אלך ואקנה סוללות "מיוחדות", אבל רק רציתי לדעת אם הם צריכות להיות של החברה GP?

ואני יכול להשיג אותם ב-היפרנטו ומקומות כאלה?

פורסם

לא חובה של GP. אבל כמובן הם רושמים שמומלץ שתשתמש רק בשל GP לא צריך להיות גאון בשביל להבין למה.

אני הייתי מחפש את הסוללות האלו בעיר. בחנויות אלקטרויניקה שמה המחיר יהיה יותר זול.

פורסם

זה נכו ןשהן יתפוצצו כי סוללות נטענות יש להן מבנה כימי שונה

המורה לחשמל שנה שעברה רצה להדגים מה יקרה אם הן לא סוללות נטענות

לא יצא לצערנו........

הכי טוב זה לפוצץ קבלים של 10 מיקרו!!!

פורסם
  • מחבר

בסדר, תודה לכם על העזרה :) :) :)

מחר אני אלך ואקנה סוללות נטענות.

פורסם

אסור להטעין סוללות רגילות!

במיוחד לא אלקליין!

פורסם

אסור להטעין סוללות רגילות!

במיוחד לא אלקליין!

hehe...

למה יש לי הרגשה שבישראל אחוז הנפגעים מנסיון הטענת סוללות אלקליין (הנודעו לשימוש חד-פעמי) הוא מן הגבוהים בעולם?  ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים