פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים http://www.doc.gov/זה מה שהאלה החיפוש בוואלה אבל לא ניראה לי שיש קשר.אז מיצטרף לשאלה,דריה איפה את? ;D
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים כל הסרט הזה, כמה שהוא דרמטי ומרגש - כל כך מצוץ מהאצבע כל העלילה. חצי מהשחקנים בכלל Trad Skins, במיוחד זה ששיחק את Fat Seth (זה ששר שיר של ג'וני רבל במכונית להדברת ג'וקים) שהוא בכלל היה או עדיין ישנו סולן של להקת פאנק א-פוליטית. עכשיו כל ילד גזען ומפגר שרואה את הסרט חושב שזה מגניב להיות נאצי וחושב שהוא סקינהד... אוי איזה דרעק. אל תקחו סרטים כאלו כדוגמה למה שקורה בשטח ובמציאות...
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מישהו יודע אולי איך קוראים לשיר שהשמן הזה שר " We kill the jews one by one and drink the niggers blood " ?
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מישהו יודע אולי איך קוראים לשיר שהשמן הזה שר " We kill the jews one by one and drink the niggers blood " ? זה Jonny Rebel, ולשיר קוראים The white man marches on ומאה אחוז תמצא את זה וזה לא הולך כמו שתיארת אלא My eyes have seen the glory of the trempling at the zoo. We washed ourselves in nigger blood and all the mongers too. We're taking down the Zog machine, Jew by Jew by Jew, the white man marches on. הזמר הוא זמר "קומדי קאנטרי" גזען ורדנק ופופולרי למדי בארה"ב ודיסקים ניתן לקנות בכל חור כי זה חוקי ושלא לדבר על קבצים שמעודדים להוריד אותם בחינם...
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים בלי קשר לסרט הייתי מת לקעקוע כזה על החזה בצד שמאל זה יפה רצח ולא אני לא נאו נאצי אין לי בעיה אם אף אחד Zה פשוט יפה וזה לא בעיה שלי שהנאצים גרמו לזה להראות רע ועשו מזה סמל חרא!! :s07:
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים זה בושה כבן אדם לשים תסמל הזה איפה שהוא אולי על השטיח בכניסה לבית לנגב איתו תנעליים עם החרא זה בסדר
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אני אהיה חייבת להתערב... צלב הכרס הוא סמל חסר לאום או זמן לשמש. תוכלו למצוא אותו על כדים יווניים בני 3000 שנה, על חפצי אמנות ומבנים נורדיים בני למעלה מ-6000 שנה ואפילו על הכסא של הדאלי לאמה. אדולף היטלר היה זה שאימץ את הסמל כסמלה של המפלגה הנציאונל סוציאליסטית בעודו גונז אותו מהתרבות הנורדית שאיתה "הזדהה" כביכול בטענו שהעם הגרמני הוא צאצא ישיר של הויקינגים שבשבילם גם כן, צלב הכרס היה סמל לשמש. הוא טען שהארים הם "ילדי השמש". בקשר ללעשות קעקוע - בעיה שלו, הוא יחטוף מכות בים/בבריכה.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים חחח לא הולך לא לים ולא לבריכה מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע לשחות חח ולים אני לא הולך כי אין יל כוח מה שכחתי שם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.