עבור לתוכן

america x כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

בסרט יש לו קעקוע שאומר

D.O.C

מה זה?

• תגובות 39
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DO OVER CLOCKING

פורסם
  • מחבר

lol :xyxthumbs:

nice one

פורסם

http://www.doc.gov/

זה מה שהאלה החיפוש בוואלה אבל לא ניראה לי שיש קשר.

אז מיצטרף לשאלה,דריה איפה את? ;D

פורסם

Deciples Of Christ

זאת קבוצה נאו-נאצית גזענית שפועלת בארה"ב.

פורסם

כל הסרט הזה, כמה שהוא דרמטי ומרגש - כל כך מצוץ מהאצבע כל העלילה. חצי מהשחקנים בכלל Trad Skins, במיוחד זה ששיחק את Fat Seth (זה ששר שיר של ג'וני רבל במכונית להדברת ג'וקים) שהוא בכלל היה או עדיין ישנו סולן של להקת פאנק א-פוליטית. עכשיו כל ילד גזען ומפגר שרואה את הסרט חושב שזה מגניב להיות נאצי וחושב שהוא סקינהד... אוי איזה דרעק. אל תקחו סרטים כאלו כדוגמה למה שקורה בשטח ובמציאות...

פורסם

מישהו יודע אולי איך קוראים לשיר שהשמן הזה שר " We kill the jews one by one and drink the niggers blood " ? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

Deciples Of Christ

זאת קבוצה נאו-נאצית גזענית שפועלת בארה"ב.

תודה.

פורסם

מישהו יודע אולי איך קוראים לשיר שהשמן הזה שר " We kill the jews one by one and drink the niggers blood " ?   :kopfpatsch:

זה Jonny Rebel, ולשיר קוראים The white man marches on ומאה אחוז תמצא את זה וזה לא הולך כמו שתיארת אלא

My eyes have seen the glory of the trempling at the zoo. We washed ourselves in nigger blood and all the mongers too. We're taking down the Zog machine, Jew by Jew by Jew, the white man marches on.

הזמר הוא זמר "קומדי קאנטרי" גזען ורדנק ופופולרי למדי בארה"ב ודיסקים ניתן לקנות בכל חור כי זה חוקי ושלא לדבר על קבצים שמעודדים להוריד אותם בחינם...

פורסם

Thanks for the info ...

פורסם

בלי קשר לסרט הייתי מת לקעקוע כזה על החזה בצד שמאל זה יפה רצח ולא אני לא נאו נאצי אין לי בעיה אם אף אחד Zה פשוט יפה וזה לא בעיה שלי שהנאצים גרמו לזה להראות רע ועשו מזה סמל חרא!! :s07: :s07:

פורסם

זה בושה כבן אדם לשים תסמל הזה איפה שהוא אולי על השטיח בכניסה לבית לנגב איתו תנעליים עם החרא זה בסדר

פורסם

אני אהיה חייבת להתערב... צלב הכרס הוא סמל חסר לאום או זמן לשמש. תוכלו למצוא אותו על כדים יווניים בני 3000 שנה, על חפצי אמנות ומבנים נורדיים בני למעלה מ-6000 שנה ואפילו על הכסא של הדאלי לאמה.

אדולף היטלר היה זה שאימץ את הסמל כסמלה של המפלגה הנציאונל סוציאליסטית בעודו גונז אותו מהתרבות הנורדית שאיתה "הזדהה" כביכול בטענו שהעם הגרמני הוא צאצא ישיר של הויקינגים שבשבילם גם כן, צלב הכרס היה סמל לשמש. הוא טען שהארים הם "ילדי השמש".

בקשר ללעשות קעקוע - בעיה שלו, הוא יחטוף מכות בים/בבריכה.

פורסם

חחח לא הולך לא לים ולא לבריכה מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע לשחות חח :nixweiss:

ולים אני לא הולך כי אין יל כוח מה שכחתי שם? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים