פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים שלום,יש לי בעיה ב-overnet שלי שקרתה לי כמה פעמים וזה כבר מתחיל לעצבן אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותהמידי פעם כשאני פותח אותה אני מגלה שנעלמו לי מהרשימת קבצים שאני מוריד חלק גדול מהקבצים... אני חושב שזה קורה אחרי שהמחשב נתקע או משהו כזה והתוכנה נסגרת בצורה לא רגילה אבל אני לא בטוחלמרות שהקבצים לא נמצאים ברשימת קבצים ב- "transfers", הם כן נמצאים בתיקיית temp של התוכנה אבל התוכנה פשוט לא מתייחסת אליהם...יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לפתור את זה? ???תודה מראש!
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר בבקשה תעזרו לי... חייב להיות איזשהו פיתרוןכל פעם אני מאבד כמה ג'יגה של דברים שאני מוריד וזה ממש מעצבן להתחיל לבדוק מה נעלם ולהוריד את זה מהתחלה....
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים זה יכול לקרות להרבה תוכנות...תחפש בovernet פונקציה שמאפשרת לך להוסיף קבצים אבודים, רוב הסיכויים שזה קיים איפשהו.אם זה לא קיים אז תעשה חיפוש לזה בפורומים של התוכנה, בטוח יש תוכנת צד שלישי שמסוגלת להחזיר את הקבצים
פורסם 2005 בינואר 820 שנים תבדוק אם בהגדרות של התוכנה אתה מצביע על ספרית TEMP במקום של כל הקבצים שלך שאתה מורד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.