פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים נסה לקרר את זה קצת בפריזר, אולי זה יקל על ההוצאה, וכנ"ל, נסה עם מברג בעדינות לאחר מכן.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים תמיד קורה לי בעבודה עם הפאד המחורבן הזה ששמים על גופי הקירור.אני מנתק אותם על ידי הפעלת כוח (הרבה כוח) בצורה סיבובית על המעבד.אני גם תמיד מצליח לעקם כך כמה פינים ומבלה אחר כך איזה 20 דקות ביישור פינים.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים פאן לשיער, רק זה עזר לי.יש פינת המעבד חור קטן שבו נוצר ואקום שמצמיד את המעבד לגוף הקירור. הכנסתו לפריזר רק מגבירה את האפקט...מצד שני, חימום גוף הקירור יוצר אפקט הפוך אפילו עוזר להפריד את המעבד.בלי מברגים!!!בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר חברה תודה שיחררתי בכח ויאצאתי בלי פינים פגועים אם המעבד משוחרר מלוח כמו שיצא אצלי משתמשים במפתח שבדי שמונע פגיעה בפינים
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים זה מסוכן לשחרר בכוח.לוחית המתכת שעל המעבד (החלק שנדבק) עלולה להשתחרר ואז הלך כל המעבד...
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים לא תמיד, דווקא ראיתי לא מעט מדריכים לפירוק מפזר החום (למטרות טובות כמו החלפת חומר טרמי על הליבה וכו..).בכל מקרה זהירות עם זה, זאת בעיה ידועה כבר המון זמןעם ה AC5 לא אמור להיות בעיה בגלל שהגריז הזה צריך להשאר טרי כל הזמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.