עבור לתוכן

6600GT יריץ לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר בצורה חלקה?

Featured Replies

פורסם

6600GT יריץ לך כל משחק על 1024 שזה מצוין מתחת לזה זה גרוע!

היום הוא יכול להפעיל כל משחק על 2AA 8AF מעל לזה השיפור לא גדול כל כך.שזה בלי פילטרים בכלל יש הבדל עצום ואני בדקתי את זה!!!!!

אבל אף-אחד פה לא יכול לדעת בדיוק איזה משחקים יצאו עוד שנתיים אבל אני בטוח שהוא יכול להריץ אותם מצוין!

פורסם
  • מחבר

אילו כרטיסים מהדור הישן יותר טובים ממנו(איך רדאון 9800 פרו בהשוואה אליו)?

ואיזה כרטיסים שקיימים היום בכלל יותר טובים ממנו?

פורסם

אין, הכרטיס הזה טוב מהם. ככה זה כרטיסי MainStream, הם טובים מכרטיסי הHighEnd של הדור הקודם, אבל לא מספקים איכות גבוהה במשחקים יותר משנה.

פורסם

זה לרוב תלוי במשחק...

אני הפעלתי underground 2 על ההגדרות הכי גבוהות שיש וזה פועל חלק...

אבל דום 3 עשיתי ultra בהגדרות ושמתי רזולוציה גבוהה וזה פעל לא הכי טוב...כל פעם תקיעות....וגם לא התלהבתי מאיך שרואים... :'(

פורסם

זה לרוב תלוי במשחק...

אני הפעלתי underground 2 על ההגדרות הכי גבוהות שיש וזה פועל חלק...

אבל דום 3 עשיתי ultra בהגדרות ושמתי רזולוציה גבוהה וזה פעל לא הכי טוב...כל פעם תקיעות....וגם לא התלהבתי מאיך שרואים... :'(

לחבר שלי יש אותו מחשב כמו לך רק עם ג'יגה זיכרון וגם אצלו זה מקרטע על ULTRA עם פילטרים. את האמת זה נראה אותו דבר על HIGH אז זה סתם..

אני ממש לא התלהבתי מאיך שנראה DOOM3

HL2 וFC נראים באמת יותר טוב אצלו בגלל הפילטרים..הוא מפעיל ב1024 עם פילטרים מקסימליים והכל על המקסימום וזה נראה ממש יפה ועובד כמעט חלק לגמרי

פורסם

כל משחק חדש שיש עכשיו בשוק ושיהיה מבוסס על המנועים של hl2 ו doom3 ה 66600GT יכול להריץ בכייף....

המשחק היחיד שעדין בפיתוח והוא במסגרת תעלומה מבחינת ביצועים הוא ה unreal3 והמנוע שלו שאמור להיות משהו מפלצתי שאפילו ה high end של הדור החדש לא יוכלו להריץ באופן חלק על הגדרות נורמליות...

אבל לפי הנתונים הוא גם ככה יוצא רק בעוד שנה ... בטח יוציאו אותו ביחד או קרוב לדור של הכרטיסים החדשים...

אתם הרי לא תדחו קניית כרטיס רק בגלל שאמור בעוד שנה לצאת איזה משחק חדש , לא ככה?

קנו עכשיו תוציאו ממנו את המקסימום תהנו ממנו , וכשיצא משחק שבאמת בשבילו שווה יהיה להחליף את תחילפו

כי בתכלס ה9800פרו מספיק למשחקים של היום ....אז ה 6600GT הוא מעל ומעבר ו הוא נותן תפוקה של פי 2 על המנוע של doom3

ו כ 10-20 fps יותר במנוע של hl2.

ולא צריך יותר מזה....

אבל הבעיה שהכרטיס עכשיו יקר 1500 שקל , אפשר גם למצוא ב 1300 אבל מקבלים איתם רק שנת אחריות 1 ,

אז אלו שקונים ב 1500 אולי כדי לשקול באמת להוסיף את ה 200-250 ולקחת 6800 .

זהו זה כל מה שיש לי להוסיף.

:xyxthumbs:

פורסם

playing in 1024*768 or playing in 1600*1200 it`s the same thing you don`t need to wast all your money.

i am using an GF4MX playing HL2 in medium-high at 1024*768 or 800*640 (i don`t rember) ant it still work fine and my card have 4-3 years

פורסם

URIELKA אתה לא מפעיל חצי מהאפקטים אז לא פלא...

בקשר לכרטיס, ראיתי אותו בפעולה ב1024 והוא בסדר גמור

אני אישית לא מרגיש בהבדלים בתמונה אז כנראה שאני לא מאלה ששמים לב לדברים הקטנים

פורסם

הוא לא מפעיל חצי, הוא לא מפעיל שום אפקט.

פורסם

playing in 1024*768 or playing in 1600*1200 it`s the same thing you don`t need to wast all your money.

i am using an GF4MX playing HL2 in medium-high at 1024*768 or 800*640 (i don`t rember) ant it still work fine and my card have 4-3 years

אני מפעיל את HL2 על 1024X אם קצת פילטרים והגדרות הכי גבוהות וזה חלק (20-50).

אבל אי אפשר לשפוט לפי HL2 כי הוא רץ טוב על כל מחשב היום, יש לו מנוע גאוני.

לצערנו אלה משחקים עם המנועים הפחות מוצלחים (HL2 יותר יפה משניהם והוא עשירית מהעומס על הכרטיס) כמו FAR CRY וDOOM שקובעים את הרמה בביצועים.

DOGMA אל תגזים, לא חסרים אפקטים במשחק שרואים על DX7.

DX9 זה רק מים, זכוכית, הברקות וזהו, זה כמעט הכל.

פורסם

HL2 ממש לא נראה יותר יפה מפאר קריי ומדום 3 :nono:

פורסם
אם קצת פילטרים והגדרות הכי גבוהות

מה זה אומר בדיוק ? עם איזה פילטרים ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים