עבור לתוכן

6600GT יריץ לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר בצורה חלקה?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את הכטיס GF 6600GT 128 MB מKSP.

השאלה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הרזולוציות הגבוהות ביותר, ועל העלאת פילטרים ברמות הכי גבוהות בצורה חלקה.

ובכן, הוא מסוגל או לא?

תודה לעונים.

פורסם

לא. (כמובן שתלוי ברזולוציה)

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שהוא לא יריץ משחקים בצורה מאוד חלקה על הרזולוציות הגבוהות ביותר?

אני הבנתי שהוא מנצח את רוב הכרטיסים בשוק היום.

פורסם

מצטרף לשאלה, אבל אני אחדד אותה קצת :

1024X768

antialiasing x2

anisotropic x2

חלק ?

פורסם

זאת אומרת שהוא לא יריץ משחקים בצורה מאוד חלקה על הרזולוציות הגבוהות ביותר?

אני הבנתי שהוא מנצח את רוב הכרטיסים בשוק היום.

הוא לא יפעל חלק על הגדרות הכי גבוהות.

אבל הוא כרטיס מצוין ואם תשים על הגדרות גבוהות אבל לא הכי הוא יהיה מצוין...

פורסם

מצטרף לשאלה, אבל אני אחדד אותה קצת :

1024X768

antialiasing x2

anisotropic x2

חלק ?

אני מאמין שכן. אפילו על X4, תסתכל בהשואות, הכי טוב

פורסם

אני חושב ש 6600GT יכול לפעיל משחק על הכי גבוה 1024 בלי שום בעיה!!!

גם עוד שנה אני מאמין!!!

אבל עם פילטרים ורזולוציה גבוהה זה בעיה.

פורסם

הכרטיס יריץ חלק על הגדרות גבהות, אולם ללא פילטרים מקסימאליים, ורזולוציה גבוהה, הכרטיס מוגבל מכמות ורוחב פס הזכרון שלו, דבר שאפילו SLI לא פותר(2 כרטיסים של 128 לא נותנים אחד של 256, עדיין כל הטקסטורות נטענות לכל כרטיס בנפרד, וכל כרטיס זקוק למקום נוסף לכל הבאפרים על מנת לרנדר את הפריים).

פורסם

ואם היה לו 256, הוא היה יכול ?

פורסם

1024X768

antialiasing x2

anisotropic x16\8

כן חלק

תלוי במערכת

מעל זה לא חושב שילך טוב.

פורסם

ואם היה לו 256, הוא היה יכול ?

גם אם 256mb עם crossbar של x4 הוא היה מאוד מוגבל מבחינת הליבה, הpixel fill rate עלוב פשוט, מחצית מזה של ה6800nu בשל זאת יש לו רק 4 ropים.

אבל בהתחשב שאי אפשר לשנות את בקר הזכרונות, ורוחב הפס עדיין יהיה מוגבל מאוד אינני יודע עד כמה זה יעזור.

אבל לא יהיו כרטיסי 6600GT עם 256mb בזמן הקרוב זה יקר מידי, הרבה זכרון הולך לכרטיסים הזולים ביותר וליקרים ביותר, ליקרים כיוון שהם עולים מספיק כדי לפצות על עלות הזכרון, ולזולים כיוון שהם מכילים את הזכרון הזול ביותר שעולה גרושים. לכרטיסים הממוצעים יש זכרונות במהירות זהה, או מהירה יותר((כדי לפצות על גורמים נחותים אחרים) מהכרטיסים היקרים, הוספת זכרון לכרטים הללו תהפוך אותם ללא כדאיים ליצור/קניה במחירים שלהם.

פורסם

There are also 128 & 256MB memory versions and ones with faster memory depending on what the individual graphics card manufacturer is offering for a specific market. 128MB of memory is more than enough for 99% of usage unless you want the maximum with the latest games. At high resolutions and full AF & FSAA working which needs a 256-bit memory bus you are looking at only the high-end & enthusiast cards.

בקיצור 256 מגה זכרון ,זה בעיקר גימיק , עדיף בהרבה לקנות כרטיס עם 128 מגה , ובעודף להוסיף זכרון למחשב

לינק לכתבה

http://www.a1-electronics.net/Graphics_Cards/Various/2004/Review_Dec04.shtml

פורסם

זה גימיק רק כאשר מדובר בכרטיסים זולים, ראיתי 5200 עם 256mb למען השם, אבל זה לא נוגע לכרטיסי הhigh end שבאמת יכולים לתפקד בסביבות שיצתרכו שימוש אינטנסיבי בזכרון. וככל שהמשחקים יתקדמו הם ידרשו יותר ויותר זכרון, כיוון שהטקסטורות מתחילות לתפוס יותר ויותר מקום בשל חוסר באלגוריתמים נאותים לדחיסה.

פורסם
  • מחבר

אם ככה, מה עושה אותו כזה כרטיס מצוין שכולם המליצו עליו פה?

פורסם

שהוא זול ויספק לך איכות גבוהה במשחקים תחת רזולוציה נורמאלית, למשך שנה. אם אתה מחפש משהו שתהנה ממנו יותר מזה, תשקיע ב6800nu.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים