פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר מה בדיוק ההבדל בין BULK ל-BOX?הבנתי ש-BULK מקבלים בלי קופסה, אבל מה זה אומר מבחינת אחריות?איזה חלק מהמפרט שלי כדאי לקחת BULK ואיזה BOX?הבדל המחירים לפעמים מאוד משמעותי...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים Bulk זה רק הרכיב עצמו בשקית אנטי סטטיתBOX די מסביר את עצמועל המעבד זה אומר שנה אחת במקום שלוש, תשאל בחנות שאתה קונה בה מה זה אומר לגבי רכיבים אחרים
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים לדעתי דיסק קשיח זה הכי חשוב - רכיב מכני שנוטה להתקלקל עם הזמןהשאר לדעתי קצת פחות חשובים, אבל מצד שני יש פה אנשים שלא יסתפקו בפחות משלוש שנים על עכבר, והם לא יאהבו את מה שאמרתי
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר למישהו יש את המסך הזה NU-TECH QL711V? או מכיר מישהו שיש לו ויכול להמליץ/לא להמליץ...תודה.אתם יכולים לענות לי לגבי המסך?אני חושב לקנות אותו אבל אני מעוניין לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר את המסך הזה.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני בספק אם למישהו פה יש אותולך ותראה אותו בתצוגה ותשווה עם מסכים אחרים, לראות בעיניים זה יותר טוב מכל המלצה שתקבל
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח?אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... :-\)ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב:Nu Tech QL711VLG L1730S - 12MSLG L1710SViewsonic VE702MCMV CT722מישהו מכיר? יכול להמליץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.