פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר אז רגע כל כרטיס של PCI-E עובד על כפול 16 ? זה לא שני הכרטיסים ביחד 16?ושוב לשאלה, אם ה PCI-E יותר טוב למה הכרטיס שלו עולה פחותנגיד אני לוקח 6600GT ל AGP שם אותו על המחשב שלי, מי יתן יותר ביצועים הוא או אותו הכרטיס מדגם PCI-E ?
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים ראיתי בכמה מקומות ב600 דולרזה ל- 6800gt, ה- 6800u עולה 700 ובמקומות חוץ מארה''ב 900 דולר.ואתה לא ראית אותו בסטוק, פעם פעם אנשים שעשו preorder כבר קיבלו למזלם במחיר נורמלי, אבל עכשיו הכל נגמר.אני הייתי מחכה לאלו החדשים עם תמיכה טבעית ב- pci-e, או אפילו nv48, מה שיגרום לירידת מחיר וזמינות..
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים בחול ניתן למצוא 6800GT pcie ב 400 דולר של BFG OC. http://www.digit-life.com/news.html?112016#112016 ובקשר ל SLI כשאר אתה שם 2 כרטיסים זה מחלק את זה ל x8 ו x8.... אבל זה עדין אותה מהירות. ושוב AGP ו pcie יתנו אותם הביצועים כאשר מדובר באותו כרטיס. הAGP עדין לא מנוצל עד הסוף ואז עד שינצלו את ה Pci-e יקח עוד יותר זמן אין מה להתרגש מה pcie הוא עדין בגדר של גימיק אבל גימיק שהולך למחוק את ה AGP לאט לאט. אז עם חושבים לקראת העתיד עדיף לקחת pci-e
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים יש לאסוס לוח שתומך ב פיסי איי וגם ב אי ג'י פי...תיבדוק באתר אבל הוא עולה הרבה וגם מה אתה צריך איי ג'י פי בימנו...
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים לא לכולם יש כסף לקנות לוח חדש + מעבד חדש רק כדי לקנות כרטיס מסך חדש... אז בגלל זה AGP יש לו עוד קצת זמן לחיות בסבבה. וטוב שלא הגזמת עם ה AVATAR של ATI לא מצאת משהו יותר גדול?
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים בחול ניתן למצוא 6800GT pcie ב 400 דולר של BFG OC. http://www.digit-life.com/news.html?112016#112016 איפה אתה רואה אפשרות לקנות אותו, או שהוא בסטוק? מאוד חכם מצדך, באמת חשבתי שלקנות כרטיס כזה אפשרי! אגב, כשנגיע לזמן שנצטרך PCI-E במשחקים, 6800 יריץ משחק סטנדרטי כמו 9200SE. אז לא יודע עד כמה התוכניות לעתיד שלך נכונות, שנווידיה תוציא 6800 מגרסא חדשה שלבטח לא תעבוד ב- sli עם האלו שקיימים כיום. ממילא הרוב יחליפו לוח-אם וכרטיס מסך בעוד חצי שנה ופחות... כשה- DFI יגיע והכרטיסים מהדור החדש ומוסרי, מה הכוונה מי צריך AGP? שאלה טפשית. רק בגלל שאתה נדפקת והאפשרויות שלך לעתיד רק עוד יותר מצומצמות... לא אומר שאתה צריך להצהיר הצהרות כאלו.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים איפה אתה רואה אפשרות לקנות אותו, או שהוא בסטוק? מאוד חכם מצדך, באמת חשבתי שלקנות כרטיס כזה אפשרי! אגב, כשנגיע לזמן שנצטרך PCI-E במשחקים, 6800 יריץ משחק סטנדרטי כמו 9200SE. אז לא יודע עד כמה התוכניות לעתיד שלך נכונות, שנווידיה תוציא 6800 מגרסא חדשה שלבטח לא תעבוד ב- sli עם האלו שקיימים כיום. ממילא הרוב יחליפו לוח-אם וכרטיס מסך בעוד חצי שנה ופחות... כשה- DFI יגיע והכרטיסים מהדור החדש ומוסרי, מה הכוונה מי צריך AGP? שאלה טפשית. רק בגלל שאתה נדפקת והאפשרויות שלך לעתיד רק עוד יותר מצומצמות... לא אומר שאתה צריך להצהיר הצהרות כאלו. אתה יכול להסביר לי על ה DFI ולמה שווה לחכות לו או/ו לא לקנות עכשיו?!
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר תודה לכולם אבל לא עניתם לי על שאלה אחת: איך זה שכרטיס מסך 6600GT PCI-E עולה פחות 300 שקל מכרטיס מסך 6600GT AGP אם ה PCI-E יותר טוב או לפחות משתווה לAGP ??? ו-PCI-E עובד על X16 לעומת AGP שעובד על X8 שזה אומר ש PCI-E יותר טוב דבר יותר טוב אמור לעלות יותר יקר לא?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים את ה6600GT ייצרו בשביל PCI-E והמחיר גורם רווח לחברות ... כדי להמיר את הכרטיס ל AGP ולא לתכנן ולבנות ליבה חדשה מוסיפים על הכרטיס גשר (צ'יפים וכאלה ) כדי שיתאים לAGP והגשר הזה עולה כסף לא ? אז כדי להרויח את אותו רווח שהם מרביחים על הPCI-E הם צריכים להעלות מחיר ...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים כבר הסברתי שה AGP עדין לא מנוצל ....אז זה לא משנה שזה x8 או x16ביינתים זה בגדר של גימיק...כי אין עדין כרטיס שינצל את ה pci-eובקשר למחיר כמו שכבר אמרו ה כרטיס ה AGPהומר מה pci-e , שמו לו שבב נוסף שהופך אותו ל AGP והשבב והתהליך עולה יותר כסף אז בגלל זה הוא יותר יקר.דרך אגב אפשר כבר למצוא ב 1350 שקל כרטיסים טובים . הגיע לדובים ה leadtek 6600GT agp.והנה לberserkhttp://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-XFX-034http://www.computerbrain.com/applications/search/itemdetails.asp?sku=256P2N376AX&sc=frgקשה לחפש ב pricewatch או froogle נכון?זה משהו קשה ...כן בטח קשה שלא יודעים איך לכתוב פרוגל באנגלית ואז לכתוב 6800GT pci-e
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אתה יכול להסביר לי על ה DFI ולמה שווה לחכות לו או/ו לא לקנות עכשיו?!אתה אוברקלוקר? תגיד כן או לא ואני אסביר לך.Whores-Hammer, בחנות השנייה הכרטיס הוא backordered, ובקשר לראשונה - Gameve נחשבת חנות סוג ב' בניגוד למה שהרבה חושבים, אולי יהיה לך מזל איתם, אבל זה הימור.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים לא ממש צריך כרטיס pci-e רק נתתי לך דוגמא שיש כי אתה אמרת שאין....וגם ככה אני לא קונה בחול...אלא עם מישהו יביא לי.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אתה אוברקלוקר? תגיד כן או לא ואני אסביר לך.Whores-Hammer, בחנות השנייה הכרטיס הוא backordered, ובקשר לראשונה - Gameve נחשבת חנות סוג ב' בניגוד למה שהרבה חושבים, אולי יהיה לך מזל איתם, אבל זה הימור.לא אני לא אוברקלוקר,תסביר בקשה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.