עבור לתוכן

מערכת המשפט מעודדת תאונות?

Featured Replies

פורסם

ועל מפגש שבועי עם נערת ליווי

WTF?!

אני אומנם לא מומחה בחוק ומשפט, אבל אני בטוח למדי שזה מנוגד לחוק!

זה כמו להגיד שחברת הביטוח חייבת לממן לו את ההתמכרות להירואין

שהוא פיתח מאז התאונה!

ואני לא מדבר על פסק הדין עצמו כי זה לא מעניין בכלל, מה עם החוקיות של החלק הזה?!

פורסם

ואללה מוזר

פעם אחרונה שבדקתי זנות לא היה חוקי בארץ

עכשיו נניח ויתפסו אותו עם זונה

הוא יוכל לטעון בבית המשפט שהמדינה אישרה לו ...

באמת מוזר

שווה אבל מוזר

פורסם
  • מחבר

ועוד זה שופטת לא שופט

פורסם

זה בישראל, זה?! אוי ואבוי... בושה למערכת המשפט... בידי (מאזני) מי אנו שמים את הצדק?! :kopfpatsch:

פורסם

זנות היא חוקית בכל מדינה בערך בעולם,מה שלא חוקי הוא הקטע של השכר באנשים,ז"א אומרת שברגע שסרסור או כל גורם "ממסחר" אחר נכנס למשוואה ומתחיל לשווק את אותם אנשים זה מאבד את הלגיטימיות.

ובנוגע לפסק דין,השופטת הזאת היא אידיוטית מהסוג הכי גרוע שיש >:(.

פורסם

מסכן :(

לפחות שיהיה לו משהו ....

:lol:

כי בטח הוא מעוות עכשיו או היה כבר מקודם ואף אחת לא רצת אותו

ועכשיו הוא עוד יותר מעוות אז יש לו עכישו לפחות זונה שתספק אותו

כי הוא לא יכול לעשות ביד.

פורסם

השכר באנשים

א. סחר

ב. לפי דעתי עשו מזה יותר ממה שזה

הבן אדם בסך הכל קיבל פיצויים בסך 5.5 מליון שקל הקטע הוא שאף אחד לא באמת יבדוק אם הוא ילך לזונה או לא

הוא יכול לעשות עם הכסף מה שבא לו

ואם לא היה כתוב שזה לצורך זנות והוא עדיין היה הולך עם הכסף הזה לזונה אז זה בסדר?

היו שם מלא סעיפים שבגללם מגיע לו כסף והזונה זה חלק מהתקציב

זה לא שהיא מכריחה אותו זה לא שהיא מעודדת אותו

לעומת זאת היא מבינה כי זה צורך אנושי בסיסי(סקס לא זונה) ולכן הסכימה להכניס את זה לתקציב

אתם סתם עושים הר משטויות

פורסם

לפי מה שידוע לי, זנות איננה חוקית בכלל בארץ. נערות ליווי זה נושא שנוי במחלוקת מכיוון שנהוג שנערת ליווי, כמו הגיישה היפנית למשל, איננה מעניקה שירותי מין אלא רק חברה ושיחה, אחת שלוקחים למסיבת קוקטייל להראות לעמיתים בעבודה, בד"כ סטודנטיות צעירות יפות ומתוחכמות. אבל אנחנו בישראל ולא עובדים על אף אחד - מדובר בזונות.

פורסם
  • מחבר

מערכת משפט מפגרת

חלק מזה שהוא מקבל 5.5M שקל זה בגללשהוא צריך זונה?

פחחח

איזה מערכת משפט!!

פורסם

חוקי או לא חוקי,

נראה את אחד מכם כאשר איזה רופא יגיד לו שהוא לא יוכל לקיים יחסי מין לעולם.

פורסם

מה הקשר?

השופט יכל היה לדאוג ש"יתקנו" מבחינה רפואית....

שיממנו לו את כל הטיפולים כולל ויאגרה באמת אבל הוא לא צריך לשלם לו גם בשביל הזונה

כי זה סותר חוקים אחרים שקימים במדינה הזו עכשיו כל זונה (לדעתי המקצוע הזה בכלל צריך להיות חוקי)

שתגיע למשט תוכל להסתמך על הפסיקה הזו ולנסות ליצור תקדים כלשהו

פורסם

מישהו פה עדיין חושב שזה מעודד תאונות?

למישהו כאן נדמה שמישהו יעשה תאונה עכשיו, "בתקווה" שהוא יצא מזה בחיים אבל נכה ומעוות חבל"ז ואפילו איננו מסוגל להביא את עצמו לידי סיפוק מיני ונזקק לשירותים של זונה ביודעו שהיא עצמה נגעלת ממנו? לא נראה לי. גם הבנאדם הכי "חרמן" יעדיף להשאר שלם ובריא ולהתחיל עם בחורות בכוחות עצמו מאשר לדרוש את הרחמים הפאטטיים של מערכת המשפט ולמתן שירותי מין על חשבון המדינה.

זה עוד הגיוני שבנאדם יצית את העסק שלו בשביל כספי הביטוח... אבל לא יחבל בגוף שלו ככה ויסכן את חייו.

פורסם
  • מחבר

אולי תחשבי ככה

מתי שתפתחי חוש הומור!!

פורסם

אנשים! איך אתם מדברים?!?! מה אני שומע פה אנשים אומרים???? זנות?!?!??!?!?!?!??! זונה?!?!??!?!?!!?!? רחמנה לצלן אוי ואבוי! :nono: סכה"כ מדובר כאן במלווה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים