עבור לתוכן

יצא TRAILER רשמי ל XXX 2 איזה אכזבה....

Featured Replies

פורסם

טוב עכשיו באמת ראיתי את הטריילר ו

א. חבל שזה יוצא כ"כ מאוחר (רק באפריל)

ב. מאוד מאוד חבל שהואידו את דיזל

ג. ניראה דווקא לא רע לאדע אם שווה כרטיס קולנוע אבל ניראה לי שבכול זאת אני ילך

יאללה לילה טוב לכולם

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין דבר כזה לא ווין, זה רידיק, תשים מישהו במקומו זה לא יתן אותו דבר, כמו שאמרת הדמות הזאת מתלבשת עליו בול, אהבתי את כל הסרטים שלו, לדעתי הוא שחקן טוב פי כמה וכמה הרבה שחקנים אחרים, גם אלה שנמצאים ברשימת ה20 מיל'.

פורסם

בונאה כמה שאתם עלובים (אלא שאומרים שטירפל X היה גרוע).... מה גרוע בו? יש אקשן בגלל זה הסרט שייך לקטיגורית אקשן ידפוקים..... :kopfpatsch: מה יהיה.... ובאמת דיי כבר עם הספאם, כיאילו למה להגיד שהוא גרוע? מה חסר לכם שם?

ולאוברלוד- אין לך בכלל זכות דיבור.... אתה לא אוהב שום משחק מחשב, שום סרט ושום דבר בכלל אז לא פלא שאתה תגיד שזה סרט גרוע, הרי אתהה חייב להתחיל ספאם על משהו שלא נראה לך... :kopfpatsch:

עלובים תקרא לחברים שלך.

אולי קצת קשה לך עם הבנת הנקרא אבל אף אחד לא אמר שXXX גרוע בגלל שיש בו אקשן, אקשן זה תמיד טוב וכמה שיותר, אבל אם השחקנים גרועים, הטקטים מפגרים והעלילה מענינת בערך כמו של מהיר ועצבני אז עדיף שלא.

ולי אין זכות דיבור?

אז אני לא אוהב את דום 3 וסרטי אקשן זולים.

אני מעדיף משחקים כמו מקס פין וסרטי אקשן ברמה כמו פאיבאק.

אם למישהו פה אין זכות דיבור זה אתה כי אתה כנראה אוהב הכל אז למי בכלל אכפט.

ומה ספאם, מדברים על הסרט XXX ועל האיכות שלו.

פורסם

XXX היה ונשאר חבילה של אקשן צרוף. אין לו יומרות רציניות ואף אחד גם לא בא לצפות בסרט שכזה עם ציפיות כלשהן. זו הוליווד ב"מיטבה" - זה רדוד, שיטחי, לא מאתגר את המחשבה - אך זהו בידור להמונים ועובדה שזה מוכר, שהרי אחרת לא היו מפיקים גרסת המשך. כאן נגמרות נקודות הזכות שלו ושל התעשייה שהוא מייצג.

פורסם

שמישהו ינעל כבר את בספאם הזה?

פורסם

זה פורום פה, לא בחירות בממשלה דיקטטורית.

אם בא להם להגיד שהוא חרא, שיגידו (רידיק חרא, xxx חביב ביותר-בתור סרט לראות ב12 וחצי בלילה בימות השבוע).

אני אישית לא רואה בזה ספאם.

פורסם

הפעם הראשונה שראיתי את XXX הייתה בספטמבר נראה לי.. זה היה בכפר הנופש באשקלון, ב"קולנוע" שלהם. יצאתי באמצע.

פורסם

אין דבר כזה לא ווין, זה רידיק, תשים מישהו במקומו זה לא יתן אותו דבר, כמו שאמרת הדמות הזאת מתלבשת עליו בול, אהבתי את כל הסרטים שלו, לדעתי הוא שחקן טוב פי כמה וכמה הרבה שחקנים אחרים, גם אלה שנמצאים ברשימת ה20 מיל'.

מאה אחוז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים