עבור לתוכן

יצאתי פראייר

Featured Replies

פורסם

יצאתי פראייר עם משיהו שכנראה עבד עלי, אבל אני רוצה דלעת בכמה:

הנה הסיפור:

שהייתי בכתה ו', עכשיו אני בט', 4 שנים משהו כזה, קניתי בחנוכה אז משחב חדש, הכל סבבה, לפני 3 חודשים החלטתי לשדרג אותו, אז קניתי כרטיס מסך חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש, וזיכרון חדש מהטכנאי שלי ב1600 שקל...

עכשיו תראו את הפרטים של המשחב שלי, יצאתי פראייר לפי מה שהבנתי בהשוואה של אחרים, אני רוצה דלעת בכמה (את המשחב החדש קיבלתי לפני חדושיים וחצי-שלוש):

+AMD Athlon XP 2500

Ram של 256 MB, 1.83 GHz

ולא שזה קשור, הכרטיס מסך שלי סך הכל ג'י פורס 5200, ככה שאני מרגיש סופר פראייר, אז בכמה פראייר.... וכמה יעלה לי לשדרג את החקלים האלה לחלקים חדשים וטובים?

פורסם

לא חושב שיצאת פראייר אומנם אלו חלקים יחסית חלשים אבל עדיין המחיר דיי מותאם להכל + התקנה אז ככה שלא נראה לי שעבדו עליך.

פורסם

תמונות קשות.

אבל איזה חברה הלוח אם?

בקשר למעבד..הוא בסדר גמור...לא בעיה להקפיץ אותו עם איזה OC

הכרטיס אכן מסריח .. לא שווה את ה350 שקל (אם זה אכן המחיר העדכני שלו..)

זיכרון היום לגיימר מתחיל מ512 .. לא אמרת חברה אז אי אפשר להגיד את טיב הזיכרון.

חבל שנתת לטכנאי מחשבים להרכיב מחשב כי בדר"כ הם אלופים בלאכזב :-\

פורסם
  • מחבר

כן הוא אכן מניאק וידוע לאכזב כמו תמיד, אני יכול לשדרג את הג'י פורס שלי ל ג'יפורס 5700 256 מגה ב550, משתלם?

עריכה: מהמחשב שלי עצמו אני די מרוצה, יש רק 2 דברים שאני לא מרוצה מהם:

1. למשחב שלי לוקח 1000 שנ הלעלות

2. המשחקים עם לאגים

אז בכללי, מה אני רציך לשפר במשחב שלי מעכשיו בשביל שלא יהיה לאגים ב"משחקים", שהמשחקים עכשיו החדדשים ייפעלו לי טוב, מה אני צריך?

פורסם

כן הוא אכן מניאק וידוע לאכזב כמו תמיד, אני יכול לשדרג את הג'י פורס שלי ל ג'יפורס 5700 256 מגה ב550, משתלם?

עריכה: מהמחשב שלי עצמו אני די מרוצה, יש רק 2 דברים שאני לא מרוצה מהם:

1. למשחב שלי לוקח 1000 שנ הלעלות

2. המשחקים עם לאגים

אז בכללי, מה אני רציך לשפר במשחב שלי מעכשיו בשביל שלא יהיה לאגים ב"משחקים", שהמשחקים עכשיו החדדשים ייפעלו לי טוב, מה אני צריך?

לאגים במשחקים זה 100% FPS נמוך שאותו משפרים על ידי קניית כרטיס מסך חזק יותר.

5700 אכן יותר טוב מ5200 אבל לא יודע עם זה בחירה נכונה לשפר..אני למשל הייתי הולך על לפחות 5900 שמכאן כבר הכרטיסים שווים משהו

(בהתחשב בזה שאתה מריץ משחקים כבדים כן?).

ואם לוקח הרבה זמן לוינדוס לעלות יכול להיות ששמת הרבה תוכנות בהתחלה או שפשוט אמרתי אפשר להעלות ברוב מעבדי 2500 ברטון ל200 באס יציב

עם קירור רגיל.

אבל בינינו..מי מסתכל כמה זמן המחשב עולה העיקר הביצועים שלו בפועל.

פורסם
  • מחבר

אחי... הקטע הוא שנמאס לי להוציא אלפי שקלים, שאתה קונה סוני 2 ב1000 שקל, יש לך את המקסימום, כל משחק יפעל אצלך הכי טוב בעולם, ג'יפורס 6200 256 מגה עולה באצרצות הברית 150 דולר, מחיר אחלה לא? אבל באץר זה עולה 1300+, למה לי להוציא יותר מפי 3 מבאצרות הברית בשביל זה? זה ממש אבל ממש לא משתלם! 1300 שקל בשביל כרטיס מסך לבד, למה לי להוציא אלפי שקלים בשיבל שיהיה לי מחשב עם לוח אם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך מצויינים, הם יקרים מידי וזה ממש אבל ממש מעצבן, שבשביל מחשב טוב צריך להוציא אלפי שקלים, יש אנשים שאין להם את זה, וגם לא יהיה להם את זה, ועדיין, המשחקים החדישם דורשים שיפורים למשחב, שלאנשים אין כסף בשבילהם!

פורסם

מסכים איתך אחי שהרבה יותר נוח לקנות קונסולת משחק חדישה ולהריץ בה משחקים כאוות נפשך

מבלי באלגנים של קריסות,בעיות חום ..

וגם אני לא מצדיק את המחירים הגבוהים לכרטיס מסך חדש חזק אבל ככה זה הקידמה עוד מעט הכרטיסים האלה

לא יהיו שווים הרבה ואז המחירים יצנחו.

חנות מומלצת למחיר נמוך בשוק זה KSP אבל גם שם זה נע בסביבות מחירים זהים .

ואתה גם צודק בזה שבמחיר של X800 אתה יכול להביא אחלה מפרט בלי כרטיס מסך .

תמיד יש מקום לשיפור בקטע של המחשבים ..

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שלך ע"י כפתור modify.gif , תשנה לכותרת אינפורמטיבית שמציגה את עיקר הת'רד.

תודה.

פורסם
  • מחבר

לשנות לאיזה כותרת?

וגם תראה פה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1439&ser=1 כרטיס מסך חייתי אני רואה, אבל... 3000 שקל? למה לי ומאיפה לי להוציא כל כך הרבה כסף, הם לא קולטים שלא כולם עשירים וזה משמא בל ממש לא פייר... בארצות הברית משהו עולה 150 דולר, המדינה הבת כלבה שלנו חייבת לקחת 25%, אפילו משיהו זוכה בלוטו הם לוקחים לו 25%...

הן חייבים להרוויח מהכל, ואז לנו מעלים תמחירים... אנחנו נדפקים, כי אצלינו לא מייצרים כלום, הכל מחו"ל, וככה הם קונים משהו ב150 דולר, לוקחים אחוזים מזה, בוא נגיד 200 דולר, ואז מי שמוכר רוצה להרוויח... 250 דולר, יוצא שעולה לנו 400 שקל בערך יותר מלחו"ל, וזה במקרים הטובים רק... אני לא מבין למה ROME TOTAL WAR לדוגמא עלה לי בחו"ל 50 דולר, ובחנות ישראלית 209 שקל... שזה שווה, אלב כרטיס מסך עולה בחו"ל 150 דולר, ופה אלף ומשהו שקל?

פורסם

תראה, נכון שהמחירים בארץ יותר גבוהים.

אבל אם תוריד מהם את המע"מ תראה שהם לא עד כדי כך גבוהים מהמחירים בארה"ב.

רוב הדברים שבהם ההפרש גדול הוא במוצרים היקרים שבכל מקרה עולים מעל 200$ אבל גם אז הוא סביר (תאמין לי שאם בנאדם יכול לשלם על כרטיס מסך הוא יכול גם להוסיף לזה עוד 150 שקל בשביל לקבל את זה בארץ, אם לבן אדם אין כסף הוא לא יקנה מחשב או שהוא יתפשר).

במוצרים הזולים יותר (כרטיס מסך LOW-END, זכרונות, לוחות אם LOW-END, מעבדי LOW-END וכו') המחירים כמעט זהים לגמרי, אז אל תבכה.

מעצבן אותי שכל הזמן כל הישראלים חושבים שרק רוצים לדפוק אותם.

לא טוב לך? תעבור לארה"ב ותקנה מחשב ב200$ פחות ותהנה.

פורסם

תראה, אתה צודק לגבי כל העניין שהמחירים פה יורת זולים מארה"ב (משום מה, עוהל כסף לייבא וגם יש מיסים...), אבל הדוגמאות שנתת פה לא נכוונות!

6200 עולה בארץ 600 ש"ח. בחו"ל הוא עוהל 110 דולר (480 ש"ח) ו6800GT, מחנות נורמלית - לא באג, עוהל בארץ 2600 ש"ח והחו"ל איזה 360 דולר (1600 ש"ח). נכון, פ היש הפרש יותר גדול, אבל זה בגלל שזה יורת מ200$ ולכן צריך לשלם על זה יותר מס...

החלקים בישראל לא כל-כך הרבה יותר יקרים ממדינות אחרות בעולם ורק פה תוכל לקנות מוצר שתוכל לממ שעליו את האחריות בארץ... אז זה מה יש, אם יקר מידי אל תקנה....

פורסם
  • מחבר

תראה לי אתר שמוכר 6200 ב600 שקל

פורסם

אני רוצה דלעת

אז לך לסופר ;D

תראה עם אתה רוצה פשוט תגיד לו שיחליף לך למשהו אחר דבר ראשון שנית עם אתה רוצה משהוא טוב וזול כך את ה6600GT

פורסם

אז לך לסופר ;D

תראה עם אתה רוצה פשוט תגיד לו שיחליף לך למשהו אחר דבר ראשון שנית עם אתה רוצה משהוא טוב וזול כך את ה6600GT

לא יפה לצחוק עליו בזמן שאתה כותב גם עם טעויות " עם אתה רוצה "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים