פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים אני מעוניין לקנות מסך פלזמה, אבל ישנה בעיה שאני לא מבין מה טוב ומה לא טוב איזה חברה כדי ואיזה דגםהתקציב שלי הוא 20000 ש"ח כולל התקנה +3000 שקל למערכת רמקולים כולל רסיבר לא משהו מאסיביאבל הדגש המרכזי הוא על המסך אני מעוניין אך ורק בגדלי 42 אינץ, אשמח מאוד אם תענו לי ותודה לכל העונה נ.באם גם יש לכם חנויות טובות וזולות שאתם מכירים באזור המרכז בהקשר לדגמים שתציעותודה שלכם רועי ;D ;D
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מהנסיון שלי עם מסכי פלזמה אני יכול לומר לך כי אחד המסכים הטובים ביותר שעבדתי איתם הם פיוניר ונקבנק רואים תמונה ממש טובה והחדות מעולההפיוניר קצת יותר יקרה אבל מצוינת!אבל שוב בחירת מסך פלזמה היא בחירה אישית כמו צבעים חדות וכובנקים אורך חיים יותר ארוך מלמתחרותכנס לאתר שלי תראה קצתאני לא מוכר עוסר רק בהשכרות של המסכים יש לי גם נק גם פיוניר כבר כמעט 5 שנים אני בטוחשהדגמים החדשים מעולים!צריכי להגיע לי 6 נקים חדשות בשבוע הבא נראה לי שמבחינת מחירותמורה זוהי פלזמה מצוינתwww.videopoint.co.il
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים בנקים אורך חיים יותר ארוך מלמתחרות איזה משפט של מוכר אין קשר לאורח חיים ולחברה, כל דגם זה משתנה. בקשר למסכים זה חייב להיות רזולוציה גבוה ולא החראה הזא שמוכרים היום ברוב המקומות עם רזולוציה של 600X בערך. רזולוציה צריכה להיות מעל 1000X (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל זה 1000 על משוה) כל דבר מתחת לזה זה איכות של מסך CTR מלפני 20 שנה, פשוט גועל נפש.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים קודם כל אני אחזור שנית אני לא עוסק במכירה!דבר שני שהנסיון שלי לנקים יש תמונה עדיפה על כמה דגמים יקרים ממנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.