עבור לתוכן

מהפכת החניה בתל אביב

Featured Replies

פורסם

לפני שבוע רון חולדאי יצא בהצערה בעיתון זמן תל אביב שאין בעית חניה בתל אביב (:kopfpatsch:), נעזב רגע את האמירה המטומטמת הזה, כי כנראה שבשיכון ל' (איפה שהוא גר) אין בעיות חניה (שגם זה סיפור מסריח מפני עצמו).

בקרוב עיריית תל אביב יוצאת לדרך עם תוכנית חניה חדשה שמגבילה את תושבי תל אביב לחנות מתחת לבית שלהם אפילו שיש להם תו חניה.

עיקר התוכנית, לבטל חניה חינם לתושבי תל אביב במרכז העיר באזורים סואנים, תושבי מרכז העיר יוכלו להחנות את מכוניותיהם ליד בתיהם לשעות קצובות בלבד וייאלצו לשלם אגרת חניה בשעות אחרות.

"הסיבה: הרצון להקל על מצוקת החניה ועל התנועה במרכז תל אביב ולהפוך את החניה באזורים האלה לקצרת מועד ומתחלפת. המהפכה תתחיל, כנראה, ברחוב אבן גבירול השוקק במרכז העיר".

לאן הגענו, בעל הבית השתגע, למה שנשלם על משהו שצריך לבוא לנו בחינם.

התוכנית הזאת תביא לבריחה של תושבים מהרחובות שיוטל עליהם לשלם, לאזורים שלא צריך (כמו למשל שיכון ל').

כל התוכנית הזאת ניראת לי כמו עוד דרך שחל העירייה להתעשר על חשבוננו, ואותו ראש עיר שהבטיח רכבת תחתית(בבבטוח), אותו אחד שמטיל קנסות על חנית קטנועים ואופנועים שעל המדרכה (לבנתיים זה נפסק), אותו אחד שלוקח את התעריף הכי גבוהה (ולא חוקי ) על כנס בחניית על מדרכה, העיר עם הכי הרבה פקחים בארץ עם לא בעולם (פקח פר תושב).

עם התוכנית תצא לפועל, קדנציה הבאה הוא לא יבחר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3021058,00.html

פורסם

נראה לי שאם מישהו יגיש בג"צ נגד התוכנית הזאת אז היא תבוטל.

פורסם

אז לפי מה שאני מבין...מישהו שיש לו חנייה בבניין

ייצטרך או להזיז את הרכב כל כמה שעות או לשלם כסף

על חנייה שבעצם בבעלותו?! מוזר מאוד...

אני מודה לאלוהים על זה שאני לא תושב ת"א כל יום...מסתבר שזה לא סתם =]

פורסם

בחיים זה לא יוצא לפועל... אין מצב.

פורסם

אני חושבת שמדובר בחניה לצידי המדרכה, בכחול לבן, ולא בחניה פרטית (זאת כבר תהיה מדרגה חדשה של חוצפה). עדיין, זה מרגיז למדי לשלם על חניה ליד הבית שלך, כאילו אתה חונה מחוץ לעיר בחניון בתשלום. וכמה הם מתכוונים לגבות? אנשים בקושי מסיימים את החודש עכשיו הם לא ידעו איפה לתקוע את האוטו כי חוץ מבאויר אין שום מקום אחר לשים אותו מבלי שיכניסו לך יד לכיס.

פורסם

אז לפי מה שאני מבין...מישהו שיש לו חנייה בבניין

ייצטרך או להזיז את הרכב כל כמה שעות או לשלם כסף

על חנייה שבעצם בבעלותו?! מוזר מאוד...

אני מודה לאלוהים על זה שאני לא תושב ת"א כל יום...מסתבר שזה לא סתם =]

היה כאן איזה דיון על ציוני פסיכומטרי ....

כמה קיבלת??

ואם זה לא היה מובן אז אתה לא מבין נכון

פורסם

אוי ואבוי לחולדאי... מאז הבחירות האחרונות הוא לא מפסיק לאכזב אותי. מה עובר על הבנאדם. :bash:

פורסם

שיכנו איפה שצריך, רק לא על המדרכה ,זה גם מציק, וגם דופק את המכונית.! :kopfpatsch:

גם בטח החוק הזה לא יצע לפועל בזמן הקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים