עבור לתוכן

יש לי ממיר של יס ואני רוצה לראות טלויזיה מה עושים

Featured Replies

פורסם

יש לי את הממיר וכרטיס 9700 פרו אם TV-OUT מה אנ עושה יש אפשרות לחבר את הכבלים ככה שאני יראה טלויזיה דרך המסך מחשב שלי כי אין יל כרגע טלויזיה אבל אני קונה 29 אינץ של טושיבה לחדר חודש הבא :yelclap: :yelclap:

חיברתי הכל אצלי כמו שצריך עכשיו אבל כלום לא עולה אני לא רואה את הערוצים של יס חח מה עושים איפה לוחצים לאן הולכים? :nixweiss:

פורסם

צר לי לבאסך, אבל לא אתה לא יכול לראות טלוויזיה על המחשב ללא כרטיס טלוויזיה!!

הTV-OUT שבכרטיס מסך שלך מיועד בשביל לעשות בדיוק ההיפך - לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה!  :lol:

פורסם

:-\

פאק חבל היה לי GF4TI אם VIVO אבל הוא הלך ברותו יום שניסיתי לחבר את הממיר לכרטיס פעם שעברה פשוט הת'קנית אותו במחשב והדלתי ואני רואה כל המסך מבולגן ומלא צבעים ולא רואים את הביוס בכלל... :s07::bash:

פורסם

לא צריך כרטיס טלויזיה, כל מה שצריך זה כרטיס בעל Video In.

למעשה, הצורך בכרטיס טלויזיה הוא כמעט אפסי. אין שום שימוש לטיונר ברגע שיש ממיר חיצוני.

פורסם

אוקיי... יש לי גם שאלה בנושא:

יש אופציה לחבר ממיר דיגיטלי (יס או הוט) ולא דרך הVideo In?

לי יש למשל ממיר של הוט, ויש שם חיבור USB וחיבור RS232, חיברתי את ה USB למחשב והמחשב זיהה אותו בתור ממיר דיגיטלי אבל לא היו לי דרייברים וגם מאיפה אני יודע איפה אפשר להשיג כאלה? אני בטוח שככה אפשר לראות גם ללא Video In (דווקא יש לי VIVO, אבל זה הרי מוריד את האיכות).

פורסם

אני בטוח שיש לזה איזה דרל לפרוץ שיהיה ליראות דרך החיבור של ה usb

אבל השאלה היא איך????....

פורסם

לא יודע... חיפשתי דרייברים בכל מקום (בזמנו... לפני כשנה בערך), ולא מצאתי אז התייאשתי.

מישהו אולי?

פורסם

ה RS-232 וה USB נועדו לצורך הגדרת קונפיגורציה ועידכונים, ולא לצורך צפייה.

פורסם

אז אין אופציה לצפות בממיר בחיבור USB? :s05:

זה ממש עצוב... אני יודע שיש בארה"ב ממירים פנימיים (שמתחברים לPCI), הבעיה שבארץ בשביל לקלוט דיגיטלי צריך את הכרטיס החכם הזה... יש איזושהיא אופציה לצפות בשידורים דיגיטלים דרך המחשב (ולא דרך VIVO או כרטיס טלויזיה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים