עבור לתוכן

עזרה עם זיהוי של הארד דיסק WD SATA ע"י הWin XP

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה מחשב עם הארד דיסק Western Digital 160GB 7200RPM ולוח אם ASUS A8V DELUXE AMD SOCKET 939 DUAL CHANNEL DDR 3Y. הבעיה שלי היא שכאשר אני מנסה להתקין את הWindows XP ההתקנה לא מזהה את ההארד דיסק וכותבת לי את ההודעה הבאה:

Setup did not find any hard disk drives installed in your computer.

Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. THis may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program

Setup cannot continue. To quit Setup, press F3.

ניסיתי לשנות את ההגדרות בביוס ותחת סעיף בשם Promise Controller לשנות את זה לRAID או לIDE.

ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של החברה (ASUS, את הבאים SATA וRAID)

עם שניהם לא הצלחתי להגיע לתוצאות. כמובן שאני מנסה להתקין אותם ע"י לחיצה על F6 בתחילת ההתקנה של הWin (שזה Thid party SCSI or RAID).

אני ממש אובד עצות וכבר מתחיל להתייאש.

בבקשה תנסו לעזור.

תודה רבה.

פורסם

אחרי שאתה לוחץ F6, הוא מבקש שתכניס דיסקט?

פורסם

שים ENHANCED MODE בביוס בIDE CONFIG ותבטל RAID.

אני לא יודע למה לאנשים יש בעיות עם הSATA בהתקנות של הWINDOWS... יש לי P4P800 ואותו הארדדיסק כמו שלך רק 200GB ולא הייתה לי שום בעיה :nixweiss:

ולוח האם שלך עוד יותר חדש משלי.

אני לא חושב שיש צורך בדרייברים חיצוניים בהתקנה של המערכת, אני בכלל לא קיבלתי דרייברים כאלה עם לוח האם וגם באתר של ASUS אין.

פורסם

זה נמצא בדיסק של אסוס

פורסם
  • מחבר

זה נמצא בדיסק של אסוס

אני יודע שיש דרייברים בדיסק של אסוס.

הקטע הוא שהם לא פועלים. לא הPromise RAID ולא הPromise SATA.

לגבי ההוא שאמר לי לשנות דברים בביוס. הדברים היחידים שקשורים שאני רואה הם:

[OnChip SATA BOOTROM [Enabled

[OnBoard Promise Controller [Enabled

[Operating Mode [Onboard IDE Operation

וזהו. לOperating Mode יש רק RAID חוץ ממה שכתבתי.

פורסם

ההגדרות נראות בסדר.

אתה לוחץ F6, מכניס את הדיסקט כשהוא מבקש ועדיין לא עובד?

אם כך, תעביר למצב RAID, ותאתחל את המחשב. דאג שהדיסק הקשיח יהיה על בקר ה RAID. בזמן שהמחשב עולה צריכה להופיע לך הודעת קונפיגורציה שמבקשת ממך להקיש איזה צירוף מקשים על מנת להכנס לתפריט הגדרות RAID. הכנס לשם ובדוק האם הכרטיס מזהה את הדיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים