עבור לתוכן

יש לי מחשב ואני משדרג תעזרו לי

Featured Replies

פורסם

תקשיבו

יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 256 ראם 40 ג'יגה כרטיס ג'יפורס 4 אמ אקס 440 ויש לי בערך 1500-1600 שקל

את הראם אני חייב להרים ואני רוצה לדעת מה עוד אני יכול לקנות בכסף הזה

מהר בקשה

תודה

פורסם

איזה לוח יש לך כרגע?

פורסם

טוב אני רואה שאתה לא מהגיימרים הכבדים אז אתה יכול לשדרג מספר דברים בסכום הזה שיתאימו לצרכים שלך...

לוח אם:

Asus P4V800-X

431 ש"ח

כרטיס מסך: (אם יש לך MX400 ולא התלוננת עד היום אז ה 5200 מספיק לך והוא נותן ביצועים טובים בכל המשחקים הלא כבדים כמו דום וHL2)

MSI GF FX5200 128MB

320 ש"ח

זיכרון: (אני מאמין שהזיכרון שלך הוא DDR 266 או 333 במקרה הטוב ולכן כדאי להטיס אותו ולקנות חדשים :P )

A-DATA 512MB 400MHZ PC3200

משהו כמו 550 ש"ח

ועדיין נשאר לך כסף :>

אלו ההמלצות שלי...

פורסם
  • מחבר

בתמונה ששלחתי חייבים להגדיל כדי לראות אחרת לא מבינים....תגדילו דרך הדף אינטרנט איפה שיש כזה בצד ימין למטה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי עזרת לי מאוד!

פורסם
  • מחבר

אבל הדברים שכתבת לי די זולים ויישאר לי עוד הרבה כסף לא כדאי שאני ייקנה דברים יותר יקרים?

פורסם

הרכיבים שRed-Angel הביא הם זבל, אל תיגע בהם

איזה לוח יש לך כרגע? מה הצרכים שלך מהמחשב? משחקים? באילו תוכנות אתה משתמש?

פורסם

fender1989 - אתה עברת על החוק הבא מחוקי הפורום:

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד שלכם, רק בשביל להביא את הת'רד שלכם לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י modify.gif להודעה האחרונה שלכם.

פעם הבאה תשתמש בכפתור עריכה בבקשה.

פורסם

לוח אם:

Asus P4V800-X

431 ש"ח

כרטיס מסך: (אם יש לך MX400 ולא התלוננת עד היום אז ה 5200 מספיק לך והוא נותן ביצועים טובים בכל המשחקים הלא כבדים כמו דום וHL2)

MSI GF FX5200 128MB

320 ש"ח

זיכרון: (אני מאמין שהזיכרון שלך הוא DDR 266 או 333 במקרה הטוב ולכן כדאי להטיס אותו ולקנות חדשים :P )

A-DATA 512MB 400MHZ PC3200

משהו כמו 550 ש"ח

אתה לא יודע איזה לוח אם יש לו כרגע, בשביל מה סתם להחליף, איזה שיפור אתה מצפה שזה יתן לו, מה הדרישות שלו בכלל מהלוח אם החדש?

הכרטיס מסך FX5200 בכלל לא רחוק בביצועים מה MX440 ואחד היתרונות הבודדים שלו זה תמיכה ב DX9, לדעתי זה בזבוז של 300 שקל

למה להטיס את הזכרונות הישנים? המעבד שלו לא עובד בבאס גבוה ככה שאין צורך בזכרונות בבאס גבוה, אם הוא כבר מוסיף עוד 512 מגה זיכרון, מה הבעיה להשאיר גם את הישנים?

בקיצור, פותח התארד

אנחנו צריכים לדעת באמת איזה לוח אם במדוייק יש לך, ומה הצרכים שלך, מה אתה מצפה שישתפר (באיזה מקומות השיפור יבוא לידי ביטוי)

ורק אז נוכל להתאים לך רכיבים חדשים (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים