עבור לתוכן

איזה זיכרון עובד יותר טוב עם מעבד P-4 DDR\RDRAM?

Featured Replies

פורסם

::) ::)

פורסם

RDRAM, הוא תוכנן בשבילו.

פורסם

צודק אבל הוא די יקר אז גם DDR333 הוא פיתרון לא רע אבל אם יש לך מעבד אם 533 BUS אז רק הRDRAM PC1066 ינצל אותו כראוי.

פורסם

RDRAM, הוא תוכנן בשבילו.

לפי מה שהבנתי אם רוצים לעשות o/c עדיף ddr וגם תמורה\ביצועים עדיף ddr ואם לוקחים rdram אז רק את ה 1066 .

לא ?

פורסם

RDRAM, הוא תוכנן בשבילו.

לפי מה שהבנתי אם רוצים לעשות o/c עדיף ddr וגם תמורה\ביצועים עדיף ddr ואם לוקחים rdram אז רק את ה 1066 .

לא ?

לא שמעתי שהוא אמר שהוא רוצה לעשות o/c! ואם יש לך שאלות אז אל תשאל בדיון של מישהו, תפתח דיון מחדש, ובגלל זה אני לא אענה לך עד שזה לא יעבור לנושא חדש.

פורסם

כן אם אין לך מגבלה כספית אבל הוא לא מצוי בארץ עדיין אלא רק בהזמנה מיוחדת אולי, וגם צריך אם הבאס של 533 MHZ כדי שהוא ינוצל כראוי.

פורסם

לדעתי עדיף rd ram

פורסם
לא שמעתי שהוא אמר שהוא רוצה לעשות o/c! ואם יש לך שאלות אז אל תשאל בדיון של מישהו, תפתח דיון מחדש, ובגלל זה אני לא אענה לך עד שזה לא יעבור לנושא חדש.

הוא הוסיף עוד נקודה שקשורה לנושא ושאל גם שאלה שקשורה אליה שבהחלט מתאימה ויכולה להישאר באשכול הזה.

אני מניח שענית ככה בגלל שאתה עצבני, מקווה שמחר הכל יראה ורוד יותר :-/.

פורסם

אם תסתכל במאגרי האוברקלוקרים, תראה שרובם משתמשים ב RDRAM...

פורסם

וגם בקירור של LN2..

פורסם

RDRAM, הוא תוכנן בשבילו.

לא ?

למה העויונות , הצגתי בפניו את מה ששמעתי ושאלתי כדאי לוודא על מנת שלא יקבל מידע שגוי ממני .

ולא צריך על תענה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים